Всі категорії
Додати товар

Генератор бензиновий kraft&dele kd160 3.5 квт + avr

9500 грн
Опис

Ідеально підходить для аварійного електропостачання: вдома, офісу, автомобіля, будинків на колесах, вантажівок, тракторів, автомобілів, кемпінгів, човнів, яхт, промислового обладнання.

Переваги:

Оснащений глушником, що робить його роботу тихіше

Надійний і простий у користуванні.
Ергономічний і економний.
Запуск вручну.
Має контролер AVR.

Вмонтований мікропроцесор для регулювання потужності
На відміну від традиційних генераторів, що працюють з постійною швидкістю/числим обертів за хвилину, генератор Kraft & Dele KD160 3.5 кВт обладнаний мікропроцесором, керованим технологією Intelligent Throttle Technology, яка регулює швидкість двигуна відповідно до навантаження. Якщо у генераторі не з’ єднано багато пристроїв, він працює з меншою швидкістю.

Таким чином, генератор знижує витрати на пальне і продовжує термін служби двигуна. Під час збільшення навантаження генератор автоматично збільшує швидкість і кількість обертів відповідно до потреб енергії.

Генератор з системою AVR (регулятор напруження) проти традиційного генератора
Якщо у вас була можливість працювати з звичайним генератором, ви, безумовно, помітили коливання струму. Ці коливання енергії небезпечні для багатьох сучасних та делікатних пристроїв. Наприклад, якщо комп'ютер (холодильник) харчувався від звичайного генератора (без AVR), він міг відключитися через перепад напруження або згоріти. Різкі коливання потужності часто можуть бути фатальними для багатьох пристроїв.

Вишукана обмотка є заставою безвідповідної роботи!

Мідна обмотка не потребує додаткового захисту, оскільки ризик виходу з ладу через використання некачених конструкційних матеріалів низький. Він дуже добре виробляє електроенергію і тепло, тому його часто використовують у електриці. Він не окислює і не витримає погодних умов.

Комплектація Бензинового генератора KD160:
Електрогенератор KD160
Свіжі ключі, відвертка
Кабелі для зарядки акумулятора
2 штепселі виделки 230 В
Інструкція користувача
Оригінальна упаковка

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Тип пального:
Бензин
Номінальна потужність:
2,8 кВт
Тип альтернатора:
Синхронний
Оснащення:
Автоматичний регулятор напруги (AVR)
Система пуску:
Ручний стартер
Продавець
dropshiper
Нісенітниця
Вінниця
67% виконаних замовлень
Був

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?