Всі категорії
Додати товар

Електрична тепла підлога valmi 200вт/м² мат 1м² /200вт з терморегулятором e 51

5320 грн -31% 3720 грн
Опис

Тепла підлога Valmi Mat 200 Вт/м² являє собою двожильний нагрівальний мат фінського виробництва, який відрізняється бездоганною якістю, надійністю та безпекою в експлуатації серед електричних теплих підлог на європейському ринку.

В даний час нагрівальний мат Valmi є електричною теплою підлогою, що володіє кращими технічними характеристиками за якістю ізоляційних матеріалів, що застосовуються в нагрівальному кабелі мату.Компанія Valmi застосовує сучасні інноваційні технології, спирається на знання висококласних фахівців, використовує спеціальне високоточне обладнання та вибирає лише якісні матеріали, придатні для експлуатації в галузі обігріву.Компанія також враховує думку своїх клієнтів.Завдяки постійному контролю та вдосконаленню виробництва нагрівальних матів Valmi компанія надає гарантію на свою продукцію протягом 25 років, а термін експлуатації теплої підлоги з використанням нагрівального мату Valmi перевищує 50 років.

Тепла підлога Valmi є одним із найкращих рішень для створення комфортного підігріву.Нагрівальні мати Valmi добре зарекомендували себе і перевірені часом, пропонуючи найкраще співвідношення ціни та якості.

Нагрівальні мати Valmi - це ідеальне рішення для створення теплої підлоги у вашому будинку.Мати Valmi рекомендується встановлювати в шар плиткового клею під наступні покриття для підлоги: плитка, керамограніт, мармур.Під інші види декоративних підлогових покриттів, такі як ламінат, кварцвініл, CSP плитка, лінолеум і ковролін, мати попередньо встановлюються в шар самовирівнювальної суміші або тонку стяжку.Завдяки їх тонкій конструкції, вони легко інтегруються під будь-яке покриття для підлоги без збільшення товщини плиткового клею забезпечуючи рівномірний і ефективний обігрів.

Конструкція нагрівального мату Valmi Mat

Нагрівальний мат Valmi складається з тонкого кабелю резистивного високої потужності 20 Вт/м, закріпленого малярною стрічкою на скловолоконній сітці з фіксованим кроком.Нагрівальні жили кабелю Valmi покриті інноваційною ізоляцією, що включає високотемпературне тефлонове покриття FEP (204 градуси) та вогнетривку зовнішню оболонку з полівінілхлориду PVC з класом захисту IPX7.Суцільна оболонка з алюмінієвої фольги забезпечує додаткову міцність та нейтралізує електромагнітне випромінювання.Товщина нагрівального мату не перевищує 3,6 мм, а питома потужність тепловиділення становить 200 Вт/м².Ця висока потужність дозволяє використовувати мати як основне або додаткове джерело опалення в будь-яких приміщеннях, у тому числі з великими втратами тепла або підвищеною вологістю.

Переваги Valmi Mat

✓ Висока потужність тепловиділення 200Вт/м²;

✓ Установка під широкий спектр підлогових покриттів;

✓ Товщина мату, що не перевищує 3,6 мм;

✓ Інноваційна високотемпературна ізоляція;.

✓ Ідеальний для приміщень c високими температурними втратами;

✓ Гарантія 25 років.

Характеристики Valmi mat:

- Вид нагрівального кабелю: двожильний екранований

- Питома потужність: 200 Вт/м² при 230 В

- Товщина мата: 3,6 мм

- Холодний кінець: 2,5 м

- Внутрішня ізоляція: FEP (Teflon)

- Екран: алюмінієва фольга

- Зовнішня ізоляція: полівінілхлорид PVC

Склад комплекту: Нагрівальний мат. Гофра. Гарантійний сертифікат. Програмований терморегулятор E51. (Гарантія на терморегулятор 24 місяці) Терморегулятор для теплої підлоги E51 призначений для автоматичного регулювання температури в приміщеннях, обладнаних системами електричного опалення з використанням виносного датчика температури підлоги і вбудованого датчика температури повітря (на лицьовій панелі).

Терморегулятор Е51 має великий інформативний рідкокристалічний екран, на який виводиться вся необхідна інформація. Терморегулятор управляється системою «тепла підлога», включаючи її в зручний для Вас час у різні дні тижня, і дозволяє задати 6 режимів роботи протягом дня з різною температурою. Також можна вибрати "ручний" або "комфортний" режим.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
Площа м²:
1
Призначення:
Під плитку