Всі категорії
Додати товар

Масажери з натурального нефриту скребок гуаша - ролик - набір probeauty

85 грн
Опис

✔️Доставка після 100% оплати на карту продавця або «Безпечною оплатою» Шафи. Якщо замовлення габаритне, перевізники вимагають пакувати товари у коробку. Моя коробка +10 грн, для замовлення "Безпечною оплатою" Шафи, додайте коробку до покупки: https://shafa.ua/uk/home/podarki-i-upakovka/korobki/143729553-korobka
✔️Опис товару:
*‼️При оформленні замовлення, уточнюйте який саме варіант з переліку масажерів обрали:
Варіанти скребків Гуаша:
- 85 грн - скребок масажер "Серце стандарт" Гуаша масажний з натурального каменю нефрит (темний). Розмір: +-7 см*4.5 см
- 90 грн - скребок масажер "Серце стандарт" Гуаша масажний з натурального каменю нефрит (темний). Розмір: +-7 см*4.5 см - У МІШЕЧКУ З ОРГАНЗИ.
- 105 грн - скребок масажер "Серце стандарт" Гуаша масажний з натурального каменю (темний). Розмір: +-7 см*4.5 см - У ХОЛЩОВОМУ МІШЕЧКУ.
- 115 грн - скребок масажер "Серце велике" Гуаша масажний з натурального каменю нефрит. Розмір +-8*6 см
- 130 грн - скребок масажер "Серце велике" Гуаша масажний з натурального каменю нефрит. Розмір +-8*6 см - У ХОЛЩОВОМУ МІШЕЧКУ.

Варіанти роликів двосторонніх:
- 110 грн - двосторонній масажер роллер з натурального каменю нефрит. Довжина масажера: близько 14 см
- 125 грн - двосторонній масажер роллер з натурального каменю нефрит. Довжина масажера: близько 14 см - У ФАБРИЧНІЙ КОРОБЦІ.

Варіанти наборів масажерів:
- 200 грн - Набір з 2-х предметів-скребок Гуаша стандарт + двосторонній ролик масажер з натурального каменю нефрит - БЕЗ ОФОРМЛЕННЯ.
- 210 грн - Набір з 2-х предметів-скребок Гуаша стандарт + двосторонній ролик масажер з натурального каменю нефрит - У МІШЕЧКУ З ОРГАНЗИ.
- 220 грн - Набір з 2-х предметів-скребок Гуаша стандарт + двосторонній ролик масажер з натурального каменю нефрит - У ФАБРИЧНІЙ КОРОБЦІ.
- 230 грн - Набір з 2-х предметів-скребок Гуаша стандарт + двосторонній ролик масажер з натурального каменю нефрит - У ХОЛЩОВОМУ МІШЕЧКУ.
- 230 грн - Набір з 2-х предметів-скребок Гуаша стандарт + двосторонній ролик масажер з натурального каменю нефрит - В КРАФТ КОРОБЦІ з декоративним паперовим наповнювачем всередині і стрічкою на коробці.

* Відтінок натурального нефриту буває від світлішого до темного і може відрізнятися від фото в лоті, бо натуральний камінь не може бути ідентичним у різних виробах. Також розміри та форма масажерів може трохи відрізнятися.
Нефритовий ролик та скребок Гуаша допомагає одночасно зняти напругу з м'язів обличчя, покращити лімфоток та освіжити шкіру. Лімфодренажний масаж допомагає прибрати набряки, опрацьовує акупунктурні точки, впливає на м'язи, стимулюючи їх та підтягуючи контури обличчя. Масаж натуральним каменем знімає напругу в м'язах щелепи та шиї, освіжає та охолоджує шкіру. Для масажу використовуйте доглядові косметичні засоби, такі як сироватка, тоніки, есенції, і масаж принесе ще більше користі і Ваша шкіра сяятиме здоров'ям!
*Важливо! Оскільки набір виготовлений з натурального каменю, масажери можуть мати різні варіації відтінків та малюнку. Щоб масажери прослужили довго, їх не можна кидати, бо натуральний камінь може розколотися від механічких пошкоджень. Масажер рекомендовано зберігати в холодильнику - там оптимальна температура для каменю та при використанні в холодному вигляді можна досягти кращого ефекту.
⛔Перед відправкою товар перевіряється на цілісність та відсутність будь-яких дефектів. Для відправки товару використовується власне ретельне пакування.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари