Всі категорії
Додати товар

Кокон тутового шовкопряда

35 грн
Опис

шовкові кокони отримали поширення в косметології зовсім не як дорогий заміни ватним диском! Кокони мають дійсно унікальний склад, нитка шовкопряда на 97% складається з двох білків: фиброина (~70%) і серицина (~30%). Ці потужні біологічно активні компоненти водорастворимы, тому умивання з коконами приносить так багато користі. Фіброїн утримує в шкірі в 7 разів більше вологи і стимулює вироблення колагену. Серицин надає шкірі ніжність та пружність. Також до складу шовку входить близько 3% восків і жирів, мінеральні речовини (солі натрію, кальцію, калію 1-1,5%) і 18 амінокислот. Природа створила натуральний очищає і омолоджує коктейль! Недарма японські гейші натирали шовком тіло і волосся.

  У домашніх умовах ви можете використовувати кокони шовкопряда:

Як засіб для пілінгу

Проти чорних крапок

В якості природного стимулятора синтезу колагену (уповільнює процеси старіння)

Для позбавлення від пігментних плям

Як засіб, що підвищує пружність шкіри

 

Як використовувати:

Замочіть кокон в гарячій воді (але не в окропі) і залиште на 20-30 хвилин. Потім надіньте кокон на палець і ніжними рухами водите по масажних лініях обличчя. Не потрібно тиснути і дряпати! Одного кокона вистачить для масажу всього обличчя.

Кокон можна використовувати повторно, до 3-5 разів

Ви можете використовувати кокони як в натуральному вигляді (сухими, або попередньо замочивши їх в простій воді), так і з улюбленим засобом для вмивання.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
ulia1711
ulia1711
Олександрія
77% виконаних замовлень
Була

Схожі товари