Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Набір з 5 шиньйонів на резинці накладний пучок шиньйон-резинка накладне волосся коричневий

549 грн
Опис

MNMNM Набір з 5 накладних шиньйонів з резинкою, великий накладний пучок,
хвиляста резинка для волосся з натурального синтетичного волосся, жіноче
накладне волосся з високою зачіскою, накладне волосся у вигляді пучка (5
шт./упак.)

Про цей товар

- 5 шт/упаковка: пучок для волосся має 5 різних стилів в упаковці. Резинки для волосся з недбалими кучерявими пучками ідеально підходять для надання об'єму та пишності пучку або хвосту, тому ви можете міняти зачіску в залежності від вашого повсякденного вбрання.
- Матеріал: шиньйон на резинці зі 100% синтетичного термостійкого волокна. Шиньйон у стилі «безладний пучок» виглядає і відчувається як натуральне волосся, органічно вписуючись в текстуру вашого власного волосся.
- Регульований розмір: пучок для волосся має резинку з гарною еластичністю. Недбалий пучок волосся можна згорнути в хвіст на два оберти, щоб зміцнити його.
- Відповідні випадки: нарощування кучерявого волосся може перетворити вашу зачіску за лічені секунди, дуже зручна та проста у використанні, стильна для різних випадків, таких як вечірки, танці, шопінг, йога, весілля, щоденне використання та будь-які інші.
- Корисна порада: щоб вибрати правильний колір, відрегулюйте яскравість екрана відповідним чином, щоб забезпечити точність передачі кольору.

Попередження про безпеку
Зберігати далеко від прямих джерел тепла

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize