Всі категорії
Додати товар

Кутова телевізійна антена завдовжки 0,5 м з адаптером коаксіальна антена супутникового...

359 грн
Опис

Кутова телевізійна антена довжиною 0,5 м з адаптером - коаксіальна антена
супутникового телебачення AV-роз'єм "тато-тато" з RF-роз'ємом Коаксіальний
подовжувач золотого кольору - FreeView, FreeSat, Sky Box, BT

Про цей товар

- 🔌СТАБІЛЬНА ПЕРЕДАЧА З АНТЕННИМ КАБЕЛЕМ G-PLUG TV. Коаксіальний телевізійний кабель довжиною 0,5 м із повністю литими позолоченими роз'ємами та додатковим прямокутним адаптером максимізує рівень передачі даних вашого цифрового та аналогового сигналу, одночасно значно зводячи до мінімуму перешкоди на ваших пристроях.
- ⚡ СТВОРЕНО ДЛЯ ПОЛІПШЕННЯ ВАШОГО ДОСВІДУ. Ці коаксіальні антенні кабелі для супутникового телебачення забезпечують чудову якість зображення та звуку на різних гаджетах. Ви отримаєте покращені можливості використання Sky Box, Sky HD, FreeView, FreeSat, BT TV, YouView, Virgin, радіо, DVB-T та багатьох інших телевізійних антен та роз'ємів.
- ✔️ ВИКОРИСТОВУЙТЕ АНТЕННИЙ Подовжувач G-PLUG СКРІЗЬ. Цей супутниковий кабель "тато-тато" - це не просто подовжувач кабелю, орієнтований на якість. Для економії місця на одному кінці антенного кабелю є роз'єм під кутом 90 градусів. Саме те, що вам потрібно, щоб легко розміститися в обмеженому просторі та запобігти випадковим зупинкам. Рознімання з повним покриттям не відриваються, не ламаються і не допускають зовнішніх перешкод.
- 📺ДОДАТКОВИЙ ПЕРЕХІДНИК. Жодна перешкода не залишиться поза увагою завдяки антеному кабелю G-Plug «тато-тато». Додатковий позолочений ВЧ-роз'єм "мама-мама" дозволяє використовувати будь-яке подовження антенного кабелю та змінювати тип антени з "мама" на "тато". Чудова функціональність гарантує довговічність, стабільність та точність установки для домашнього ТБ або комерційного використання.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?