Всі категорії
Додати товар

Гребінець janeke superbrush, cecilia hair brush модна щітка, расчёска для волос

195 грн -6% 185 грн
Опис

♥️ Кольори: фіолетовий, рожевий, блакитний, м'ята, жовтий, чорний.

🎀 Підходить для розчісування мокрого волосся, дитячого волосся, кучерявого волосся, нарощеного волосся – з будь-яким завданням справляється ефективно і дуже дбайливо. Не завдає ніякого болю і шкоди для локонів - тільки дбайливе розплутування і розчісування волосся будь-якого, навіть кучерявого або дитячого волосся.

🎀 Зручна у використанні для нанесення та розподілу по довжині лікувальних лосьйонів та масок. Не турбуйтеся про розчісування мокрого волосся – гребінець не зашкодить його. Навпаки, укладання тепер перетвориться на задоволення і займатиме набагато менше часу. Пластикова гребінець пропускає потік теплого повітря через унікальну структуру отворів, повітря рівномірно розподіляється. В результаті більш швидкого укладання Ви отримаєте менше травмування локонів гарячим повітрям, а значить здоровіше волосся.

🎀 Пластикова щітка Superbrush із нейлоновими зубчиками виготовлена ​​великим китайським брендом професійного обладнання. Висока якість пластику, глянсова ергономічна ручка і зубчики середньої жорсткості - причина, по якій розчісування неслухняного волосся, травмованого, тонкого або товстого волосся, дуже заплутаного волосся стане приємною процедурою догляду.

🎀 До того ж Ви отримуєте делікатний масаж голови та повну відсутність електризації на волоссі, оскільки зубчики середньої жорсткості з м'якими кінцями приємно впливають на шкіру голови. За приємний масажний ефект чоловіки також використовують цю гребінець для домашнього укладання.

♥️ Доставка Новою та Укр поштою!
Безпечної оплати немає.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари