Всі категорії
Додати товар

Гребінець для волосся esthetic house hair brush for easy comb gold

160 грн
Опис

Це стильно золотиста гребінець для всіх типів волосся. Вона допомагає розплутати локони, зняти статичне напруження, провести масаж шкіри голови і поліпшити загальний стан пасом. Всі зубчики гребінця мають строге взаимоположение, що дозволяє комфортно і безболісно усувати сплутаність, не вириваючи і не ламаючи локони. Щетинки мають спеціальну форму, тому м'яким яко ковзають по волоссю, делікатно розплутуючи їх, а не опускаючи вузлики вниз, як це відбувається при інших расческах. Гребінець зроблена з безпечних і гіпоалергенних матеріалів, які не викликають роздратування й інших побічних ефектів. Вона має зручну коротку вигнуту ручку, тому зручно лежить в руці і не викликає дискомфорту при розчісуванні. Так само вона має стильний хвилеподібний дизайн і яскраві насичені кольори, тому стане вашим незамінним "іншому" на всі випадки життя. Таке яскраве і позитивне виріб допоможе підняти настрій і стане прекрасним варіантом подарунка.

Гребінець має компактні розміри, що дозволяють весь час носити її в дамській сумочці і використовувати в міру необхідності.

Гребінець добре розплутує як прямі, так і кучеряве волосся, легко справляються навіть з мокрими пасмами. У процесі розчісування вона пригладжує волосся, створюючи ефект електричного «праски».

Гребінець не тільки розплутує волосся, але і масажує шкіру голови, поліпшуючи кровообіг і симулюючи обмін речовин.

ЗАСТОСУВАННЯ:

Візьміть в руки гребінець і проводите їй по волоссю зверху вниз до повного розплутування. Якщо на пасмах є ковтуни, то слід розплутати спочатку їх, а потім вже переходити до розчісування по всій довжині.

ПРЕДОПЛАТА - 10%, БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 700 ГРН., ОРИГІНАЛ - 100%

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари