Всі категорії
Додати товар

Набір спонжей для макіяжу (4штук)

130 грн
Опис

Набір спонжей для макіяжу допоможуть Вам легко розтушувати макіяж, не вбирає засіб макіяжу, тобто не потрібно турбуватися про те, що тональний крем або ВВ-, СС-крем буде витрачений даремно. Каплевидний скошений спонж середнього розміру для зручного нанесення тональних засобів в області крил носа і куточків очей. Ергономічна форма дозволяє зручно обхопити виріб пальцями в процесі нанесення.   Пышная, мягкая и гладкая текстура губки придаст безупречности и точности деталям в вашем макияже. Изготовлен спонж из качественного, антибактериального материала, нежный на ощупь, подходит даже для чувствительной кожи.

  Спонж подойдет для работы с праймером и тональными и корректирующие жирными средствами макияжа, равномерно растушевывает кремовые и жидкие пигменты, не оставляя пределы переходов, экономно впитывает декоративную косметику, помогает в создании полупрозрачного финиша или наоборот, наслоения оттенков.

Кожен другий спонж має свою унікальну форму, що допоможе Вам легко дістатися навіть до самих важкодоступних зон особи. Спосіб примененмя : перед кожним використанням промивайте спонж під краном, коли Beauty-блендер повністю просочиться, вичавте його. Мета полягає в тому, щоб нанести макіяж за допомогою вологого блендера, тому потрібно віджати всю зайву воду. Ваш блендер повинен мати ідеальний розмір і вологість перед тим як занурити його в засіб для макіяжу. Щоб уникнути скупчення бруду і залишків засобу, мийте блендер після кожного використання.

Стан: Новий
Колір:
  • Бузковий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари