Всі категорії
Додати товар

Сироватка-антиоксидант пюр вітамін с10 проти зморщок для оновлення шкіри обличчя la...

790 грн -9% 720 грн
Опис

Чистий вітамін С (L-аскорбінова кислота) є найбільш біологічно активною формою вітаміну С, який відомий своїми властивостями покращувати сяйво та стан поверхні шкіри. Однак організм людини не здатний генерувати цю молекулу. Цей вітамін шкіра може отримати тільки ззовні. Pure Vitamin С10 — це унікальне поєднання ефективних інгредієнтів, добре переноситься шкірою. Засіб містить Вітамін С у високій концентрації, який є одним із найвідоміших антиоксидантів і має широкий спектр дій для боротьби з ознаками старіння шкіри. Легка, оксамитова, нежирна текстура швидко вбирається. Підходить як основа під макіяж. Для всіх типів шкіри. Унікальна оновлювальна антивікова сироватка з високою концентрацією чистого вітаміну С, саліциловою кислотою і заспокійливим нейросенсином, адаптована до фізіологічного рівня pH шкіри,  підходить для відновлення сяйва чутливої шкіри обличчя. Випускається в об'ємі 30 мл.

Призначення
Візуально скорочує поверхневі та глибокі зморшки, надає шкірі сяйва.

Активні компоненти
Вітамін С м— ощевий антиоксидант — запобігає появі ознак старіння шкіри, стимулює вироблення колагену, покращує кольори обличчя. Міститься у формулі в концентрації 10%.
Саліцилова кислота вирівнює поверхню шкіри завдяки відлущувальній дії.
Нейросенсин і Термальна вода La Roche-Posay заспокоюють навіть чутливу шкіру, надають їй відчуття комфорту. 

Результат
Миттєво шкіра сяйна, зволожена та ніжна. Зморшки та лінії зневоднення розгладжуються, шкіра відчувається гладкішою. Колір і текстура обличчя однорідні. Шкіра повертає своє природне сяйво.

Рекомендації до застосування
Наносити вранці на очищену суху шкіру обличчя й шиї, уникаючи зони навколо очей. Можна використовувати разом із засобом із SPF 15.

будь ласка, перевіряйте свій товар при отриманні. обміну та повернення немає.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
30 мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антиакне Антивікове Живлення Тонізуюче

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?