Всі категорії
Додати товар

Сироватка для росту вій lambre eyelash serum / сироватка ламбре для росту вій

615 грн
Опис

Якщо ви хочете, щоб ваші вії було густими та довгими без нарощення та ефекту накладних вій, радимо скористатися сироваткою для росту вій Eyelash Serum Magic Long. Спеціально підібрані компоненти сприяють зростанню вій, збільшуючи їх кількість і довжину, а також продовжують годину життя вій. Інноваційна формула сироватки не тільки прискорює процес зростання вій, але і зміцнює їх від основи, таким чином, вії стають довшими і сильніше. Компоненти сироватки , серед яких: алантоїн, біотин, вітаміни А, Е, F, P, B6, проникають в самі цибулини вій і діють на них зсередини. MAGIC LONG LASH створює захисний бар'єр уздовж довжини вій, запобігаючи їх випадінню і ламкості.

Завдяки зручному тонкому пензлику, гелева сироватка дуже легко наноситься на вії. Після ретельного зняття макіяжу нанесіть сироватку на лінію росту вій верхньої повіки. Сироватка дуже швидко вбирається, активуючи компоненти, які зміцнюють зростання вій. 

Для досягнення максимального ефекту достатньо одного нанесення сироватки - ввечері перед сном.  Результат помітний вже через 15 днів регулярного застосування продукту.

Будьте уважні ❗Не наносіть сироватку на нижню повіку і запобігайте потраплянню препарату в очі❗

Об'єм: 4 мл

Країна-виробник: Франція.

Відправляю Новою або Укр Поштою лише після повної оплати.

Товар поверненню не підлягає!

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
yulii...
lambre_cv
Супер-продавець
Чернівці (Чернівецька обл.)
91% виконаних замовлень
Була

Схожі товари