Всі категорії
Додати товар

Туш 360° з ефектом накладних вій орифлейм код 43129

199 грн
Опис

Туш 360° з ефектом накладних вій Орифлейм
код 43129
8 мл

Розкрий погляд на 360° зі згинною інноваційною щіточкою забезпечує панорамне забарвлення, підкручує й надає помітний об'єм.
Інноваційний дизайн, що дає клінічно доведений ефект накладних вій на 360°.
Зручна щіточка, що згинається на 360°, розроблена для точного та легкого нанесення туші.
Стійкий ефект, не утворює грудочок, не обсипається.
Опис

Дарує ефект накладних вій на 360°. Секрет у гнучкій щіточці та легкій формулі, що дає змогу дістатися до кожної вії для миттєвого, стійкого об'єму.

Це новий підхід до використання туші. експериментуй зі щіточкою 360°, щоб знайти ракурс, який підійде саме тобі. Міняй кут одним рухом: просто зігніть щіточку, використовуючи шийку тюбика, щоб фарбувати кожну вію — для створення ефекту накладної вії.

Технологія Flex-Lite покриває кожну вію гнучкою, легкою формулою, що не обтяжує вії. Стійкий ефект, не утворює грудочок, не обсипається. *

Підходить людям із чутливими очима та тим, хто носить контактні лінзи.

Містить спеціальні воски для надання надзвичайної гнучкості. Завдяки цьому формула легко згинається на віях, створюючи стійкий ефект накладних вій на 360◦миттєво надає об'єму. *

Не обважнює, дарує відчуття легкості на віях. Має гладку кремову текстуру. * Щільне, але водночас гнучке покриття гарантує, що вії зберігатимуть форму довго, без змазування й обсипання.

Містить вітамін Е, відомий антиоксидант, що захищає від шкідливої дії вільних радикалів. Надає віям блиск.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари