Всі категорії
Додати товар

Туш для вій heimish dailism smudge stop mascra 9 g

410 грн
Опис

Туш Heimish Dailism Smudge Stop Mascara — незамінний засіб для створення бездоганного макіяжу. З її допомогою ви зможете зробити свій погляд виразнішим і досягти ефекту накладних вій.

Головною перевагою цієї туші над іншими аналогами є унікальна форма пензлика, вона має вигин, який дає змогу максимально ретельно фарбувати кожну волосинку та завертати вії, візуально подовжуючи їх.

В основі туші натуральні пігменти, які не освітлюють кінчиків, відновлюють структуру вій, зміцнюють їх, роблять стійкішими до зовнішніх чинників. Використовуючи цей засіб, ви зможете бути впевненою, туш не обсиплеться впродовж дня та не залишить слідів під повікою. Туш дуже легко наносити та розподіляти, її структура досить щільна, але під час нанесення не утворює грудочок і не склеює вії.

Натуральна олія ши, що входить до складу, живить комплексом корисних вітамінів, мінералів і амінокислот, що перешкоджає ламкості волосків і стимулює їх ріст.

Засіб не містить парабенів, емульгаторів та інших шкідливих компонентів, тому туш від Heimish не викликає подразнення й алергічних реакцій.

Спосіб застосування: нанести невелику кількість туші на вії.

9 гр

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари