Всі категорії
Додати товар

Сироватка для обличчя з молочною кислотою 12,5% cos de baha lactic acid serum 30 ml

530 грн
Опис

Сироватка для обличчя Cos De Baha Lactic Acid Serum надає ефект м'якого пілінгу та активує внутрішні процеси оновлення, завдяки чому зменшує глибину зморщок, розгладжує мікрорельєф і вирівнює тон, освітлює пігментні плями та сліди постакне, покращує стан шкіри.

Засіб на безводній основі покращує тургор, стимулює вироблення колагену, має загальнозміцнювальну дію й підвищує пружність, водночас не пересушує завдяки вмісту заспокійливих і зволожувальних активів.

Сироватка інтенсивно працює з тоном шкіри: усуває тьмяність і сліди втоми, надає природне сяйво. Продукт також пом'якшує огрубілу шкіру, прекрасно готує до макіяжу.

Вивірений склад, що складається на 75% з органічних компонентів, містить тільки функціональні активи, без барвників, запашників, мінеральних олив, сульфатів, парабенів і спирту.

Молочна кислота (12,5%) — надійний помічник у боротьбі зі зморшками та млявістю шкіри. Вона змушує клітини шкіри оновлюватися, тому вона стає пружнішою й еластичнішою. До того ж вона посилює бар'єрні властивості шкіри, завдяки чому шкіра втрачає менше вологи, і стимулює вироблення гіалуронової кислоти. Остання діє як справжній природний філер: підтягує й ущільнює шкіру.
Екстракт листя алое вера тонізує, зволожує, знімає подразнення й почервоніння, освіжає, запобігає сухості та зневодненню.
Аргінін — амінокислота, покращує мікроциркуляцію, стимулює синтез колагену й еластину, підвищує пружність, прискорює загоєння.
Екстракт листя зеленого чаю — природний антиоксидант, продовжує молодість шкіри, нейтралізуючи вільні радикали, бореться з процесом запалення і зменшує жирний блиск, насичує вологою.
Екстракт муордики харанції має протимікробну й антиоксидантну дію, бореться з пігментацією й віковими змінами, зволожує.
Екстракт бузини чорної відновлює нормальну секрецію сальних залоз, надає бактерицидний ефект, живить і нормалізує обмінні процеси.
Сироватка згладжує і вирівнює тон шкіри, роблячи її пружнішою. Це допомагає знизити появу тонких ліній, зморщок і темних плям. Також до складу сироватки входить комплекс рослинних екстрактів, заспокійливих, знімних подразнень і знезаражувальних.

pH средства: 3.5-4.0.

➡ Спосіб застосування: нанесіть невелику кількість сироватки на шкіру обличчя у вечірньому догляді. Рекомендується використовувати цей продукт 1-3 рази на тиждень залежно від стану шкіри. Перед виходом на вулицю використовуйте SPF.

✨ 30 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 30мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?