Всі категорії
Додати товар

Туш для вій iconic london iconic london triple threat massara 9ml

464 грн
Опис

Оригінал зі США
Нова, у коробці
9ml (повнорозмірна)

Iconic London Triple Threat Mascara туш, яка працює відразу в декількох найбільш потрібних напрямках:

👌Додає об'єм
👌Візуально підіймає вії
👌Подовжує та підкручує

Крім того, вона ідеально розділяє та фарбує кожну вію — навіть найменші нижні волосинки, візуально "відкриваючи" очі та надаючи погляду додаткову магію. Iconic London Triple Threat Mascara миттєво висихає, не тріскається, не обсипається, не обважнює, не склеює. Стійка формула залишає вії об'ємними та вугільно-чорними максимально довго.

Спеціальний пензлик підіймає вії й надає їм об'єму, а також ретельно розділяє й фарбує від коренів до кінчиків, миттєво подовжуючи та створюючи найкращу альтернативу накладним віям. Засіб огортає кожну вію, утворюючи навколо неї щільний, насичений пігментом шар, завдяки чому ваші вії залишаться ідеальними на весь день або ніч. Iconic London Triple Threat Mascara не розтікається й не залишає чорних слідів після себе.

Розкішний золотий футляр стане чудовим доповненням вашої косметички, а комплексний результат туші, ідеальний об'єм і довжина зроблять Iconic London Triple Threat Mascara вашою фавориткою.

Поради щодо використання: Нанесіть туш по всій довжині вій в один або кілька шарів, злегка погойдуючи щіточкою з боку в бік для досягнення максимального обсягу.

Відтінок Black — глибокий, класичний чорний.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?