Всі категорії
Додати товар

Туш для вій elizabeth mott

250 грн
Опис

✅Широкий вибір оригінальної косметики, догляду та аксесуарів, дивись мої оголошення.

Туш для максимального подовження та об'єднання об'єму вій від бренду Elizabeth Mott, що моментально перетворює ваші вії і забезпечує все, чого хочеться очікувати від якісної косметики: Вражаюча довжина та обсяг вже з першого нанесення. Прекрасне фарбування кожної вії. Жодних розмазувань, обсипань і темних кіл під очима. Без обтяження та склеювання. Ідеальне підкручування та поділ вій. Стійка формула залишає вії об'ємними та вугільно-чорними незалежно від умов навколишнього середовища максимально довго. Основою складу є натуральний бджолиний віск, який не обтяжує вії, природним чином захищаючи та доглядаючи їх.

Засіб обволікає кожну вію, утворюючи навколо неї щільний водонепроникний шар, завдяки чому ваші вії залишаться ідеальними навіть у дощ, снігопад або купання. Туш не обсипається, не розтікається і розмазується протягом усього дня, не залишаючи темних слідів після себе.

Унікальна щіточка у формі пісочного годинника рівномірно розподіляє густу текстуру туші по віях, розділяючи і перешкоджаючи утворенню грудочок.

Поради щодо використання: Нанесіть туш по всій довжині вій в один або кілька шарів, злегка похитуючи щіточкою з боку в бік для досягнення бажаної довжини та об'єму.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
marija888
marija888
Супер-продавець
93% виконаних замовлень
Була

Схожі товари