Всі категорії
Додати товар

Туш too faced better than sex 3.9 g

380 грн
Опис

Туш Too Faced Better Than Sex
3.9 g

Туш із недвозначною назвою Better Than Sex Mascara від популярного американського бренду Too Faced стане для вас справжньою знахідкою в тому випадку, якщо ви хочете бути володаркою пишних, підкручених та ультрачорних вій. Високоякісний косметичний продукт, що полюбився дівчатам зі всього світу, відрізняється м'якою кремоподібною консистенцією, що не утворює грудочок під час нанесення. Його формула збагачена екстрактом сенегальської акації та карнаубським воском, які не тільки роблять вії більш об'ємними, але також зміцнюють їх та захищають від несприятливого впливу навколишнього середовища.

Зручна щіточка у формі пісочного годинника забезпечує рівномірне фарбування від коренів до кінчиків, піднімаючи вії і обволікаючи їх тушшю по всій довжині. Завдяки чудовій стійкості косметичний засіб не друкується на повіках, не обсипається і не розмазується протягом усього дня, тому ваш макіяж завжди буде досконалим. Сяйте яскраво з Too Faced!

Розчешіть вії перед використанням туші. Нанесіть туш від коріння до кінчиків вій в 1-3 шари залежно від бажаного ефекту.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
mamka.ua
mamka.ua
Супер-продавець
Луцьк
88% виконаних замовлень
Була

Схожі товари