Всі категорії
Додати товар

Туш для вій vibely

179 грн
Опис

Виробник: Інший виробник

Кілька примірників у наявності

Туш для вій Vibely
Придатна до: 16.08.2025

Туш для вій 4D Xpress Control з ефектом подовження, чорний колір.

Пишні густі вії роблять погляд виразнішим, надають кожній жінці особливий шарм і чарівність. Щоб стати власницею розкішних вій, зовсім необов'язково ризикувати здоров'ям своїх очей і приклеювати накладні ворсинки. Туш для вій Xpress Control 4D допоможе домогтися карколомного ефекту буквально за хвилину. У складі цього косметичного засобу немає ніяких агресивних компонентів, тому неприємних сюрпризів у вигляді роздратування, алергічних реакцій побоюватися не доведеться.

Чому варто вибрати цей продукт?
Магазини косметики сьогодні представляють багатющий асортимент засобів для створення стильного макіяжу. Правда, не всі продукти однаково безпечні та ефективні. Провідні візажисти і лешмейкери пропонують своїм клієнтам новинку– подовжує 4D туш для вій Xpress Control. Є як мінімум 4 вагомі аргументи на користь цього ексклюзивного засобу:

Розкішний 4D-обсяг. Особлива форма щіточки піднімає і підкручує кожну вію, що дозволяє зробити вії густими, пухнастими, домогтися кокетливого вигину.
Висока стійкість до зовнішніх впливів. Бризки води або краплі дощу, підвищена вологість повітря, вітер, дотики не зіпсують макіяж. Він збереже первісний вигляд протягом 24 годин.
Безпечний склад. Дослідження підтвердили: туш Xpress Control виготовлена з екологічно чистої сировини, не містить шкідливих речовин, є гіппоалергенна і підходить навіть власницям чутливих очей.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Стать:
Для жінок

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?