Всі категорії
Додати товар

Туш для об'єму вій з карнаубським воском trimay magifix mascara 7 гр

250 грн -12% 220 грн
Опис

Код 2506

Надає вій подовження, об'єм і ефект, що підкручує, при цьому забезпечуючи природний макіяж очей. Туш помітно піднімає вії і надає їм гарний вигин, лягає рівно, не розмазується, не залишає грудочок, стійка до підвищеної вологості, не обсипається, не залишає слідів на шкірі. Туш має насичений чорний колір, що надає глибини та виразності очам.

До складу туші Trimay Magifix Mascara входить карнаубський віск-унікальна за своїми здібностями натуральна сировина, яка робить туш більш безпечною, оригінальною та якісною, змушуючи закохуватися в неї всіх жінок. Усього кілька брендів у всьому світі використовує карнаубський віск для виробництва

Карнаубським воском називають сік бразильської пальми, листя якої стікають його при високій температурі, таким чином рослина захищається від спеки. У формулі туші карнаубський віск надає на вії цілий ряд важливих функцій-зміцнює вії, робить їх більш щільними, захищає від невеликих ушкоджень і збільшує стійкість нанесеної туші, що запобігає осипу протягом усього дня. Туш від Trimay не розтікається завдяки карнаубському воску, який має високу температуру плавлення. Також він здатний утримувати вологу, тому не дасть вій стати сухими та ламкими.

Ворсинки аплікатора ідеально розділяють, надають об'єм, довжину і підкручують кожну вію рівномірно по всій поверхні.

Туш легко змивається теплою водою або змоченими ватними дисками.

Також у складі:

Віск насіння соняшника містить велику кількість білків, лецитину, вітамінів А, Е. Захищає, зволожує і запобігає втраті вологи.

Пуллулан покриває поверхню вій, утворюючи захисний шар проти втрати вологи та факторів зовнішнього середовища.

Аргінін - амінокислота, що є натуральним зволожувачем, який живить і зволожує вії.

Токоферол (вітамін Е) активно живить кутикули вій, допомагаючи зберегти їх пружними і здоровими.

Гліцерин утримує вологу в віях, роблячи їх міцними і пружними.

Спосіб застосування: нанесіть туш на верхні і нижні вії зигзагоподібними рухами, змивається теплою водою, без застосування спеціальних засобів, що змивають.

Об'єм: 7 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари