Всі категорії
Додати товар

Освітлююча сироватка з вітаміном с та центелою азійською beauty of joseon light on...

605 грн
Опис

код 2522

Функціональна сироватка з вітаміном С та центелою Beauty of Joseon Light On Serum Centella + Vita C містить потужну суміш інгредієнтів для боротьби зі старінням та зміцнення здоров’я шкіри, освіжає та оздоровлює колір обличчя, усуваючи тьмяність, сірість тону та лущення.

Активні компоненти:

- Екстракт центели азійської 68%. Мадекасозид, азіатозид, мадеказова кислота та азійська кислота з центели азійської ефективно заспокоюють і відновлюють шкіру, а також допомагають контролювати вологість і покращувати тонус шкіри.

- 3-О-етил аскорбінова кислота 10%. Це похідне вітаміну С з покращеною стабільністю порівняно з чистим вітаміном С, яке може підтримувати стабільний стан протягом 90 днів навіть при 40°C. Порівняно з іншими похідними вітаміну С, він має високу афінність до шкіри, тому забезпечує чудове поглинання та менш подразнює, комфортно діючи на шкіру.

- Пантенол. Стимулює відновлення цілісності шкірних покривів, знімає почервоніння та подразнення, має ранозагоювальні властивості.

- Аденозин. Чудовий антиейдж компонент, який бере участь у синтезі колагену, завдяки чому зміцнює та ущільнює шкіру, запобігаючи утворення мімічних зморшок та заломів.

- Гіалуронова кислота. Створює на шкірі невидимий бар’єр, що перешкоджає випаровуванню вологи, покращує структуру шкіри, сприяє регенерації епідермісу, скорочує дрібні зморшки, робить шкіру гладкою та ніжною.

Спосіб використання: нанести необхідну кількість засобу на попередньо очищену тонізовану шкіру обличчя та шиї. Закінчити догляд кремом.

30 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
Класифікація:
Мас маркет
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?