Всі категорії
Додати товар

Розпродаж *** зволожувальний засіб для збільшення об'єму губ hydrating lip plumping...

590 грн -16% 500 грн
Опис

Ультразволожувальний засіб для збільшення об'єму губ робить їх пухшими та помітно повнішими з відчуттям поколювання. Продукт створений на основі унікальної суміші інгредієнтів, що поліпшують стан губ, включно з гіалуроновою кислотою, олією кориці, олією жожоба, паприкою й антиоксидантами, які допомагають посилити природний колір і об'єм губ. Губи миттєво стають пухкішими та чіткішими завдяки тривалому зволоженню. Як результат — здоровий блиск губ. Засіб не липне.

ОГЛЯДНИК:

Гіалуронова кислота: відома як природний «магніт вологи». Гіалуронова кислота забезпечує інтенсивне зволоження, наповнюючи шкіру здоровим зволоженням. Зволожувальний крем із гіалуроновою кислотою особливо корисний для сухої шкіри.

Олія жожоба: глибоко зволожує й живить суху шкіру.

Олія кориці: допомагає зробити губи пухшими та повнішими.

Паприка: допомагає зробити губи повнішими та пухкішими, посилюючи природний колір губ.

Спосіб застосування: Для досягнення найкращих результатів спрямуйте кінчик аплікатора для губ вниз і акуратно натисніть. Нанесіть на губи за допомогою аплікатора, щоб миттєво зробити їх пухкими та зволоженими.

◾ Видимий об'єм і природний колір можуть відрізнятися.

◾ Застереження: цей продукт викликає тимчасове поколювання на губах і надає колір у місці нанесення. Наносьте продукт тільки всередині лінії губ.

Склад: Гідрогенізований полізований полізобутен, сополімер етилену/пропілену/стиролу, бензилінітотинат, токоферілацетат (вітамін Е), олію насіння Simmondsia Chinensis (жожоба), олію квітів Eugenia Caryophyllus (гвоздики), олію насіння Vaccinium Corymbosum (чорниці), насіння Punica Granatum (граната) Олія, токоферилнікотат, гіалуронат натрію, сополімер бутилену/етилену/стиролу, лист кориці касії, ароматизатор, очищена вода, екстракт паприки.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари