Всі категорії
Додати товар

Sale — заспокійливий бальзам для губ із трояндою та вітамінами monu soothing touch lip...

1020 грн -30% 720 грн
Опис

Частина засобів від продажу йде на допомогу фонду України💛💙
Речі будуть доступні для придбання кілька місяців, потім планується переїзд.
Тому якщо вам сподобалася річ — пишіть!

Заспокійливий бальзам для губ з трояндою та вітамінами MONU Soothing Touch Lip Balm 15ml (повний формат, туба)
Код — 181024
Оригінальна вартість 15 мл — 18ö (без урахування доставляння)

MONU Soothing Touch Lip Balm — розкішний бальзам, який ідеально підходить для відновлення сухих або потрісканих губ! Він відновлює вологу та згладжує губи, забезпечуючи тривалий комфорт і забезпечуючи підбадьорливий аромат троянди.

Губи мають надзвичайно тонкий зовнішній шар, що робить їх неймовірно вразливими для зневоднення і старіння. Бальзам для губ MONU допоможе заспокоїти й захистити губи від стихійних лих, забезпечити відновлення вологи на потрісканих або сухих губах і заспокоїти подразнення.
Збагачений поживною сумішшю вітаміну А, олією зародків пшениці та бджолиного воску, а також потужна антиоксидантна дія вітаміну Е, бальзам заспокоює й пом'якшує, захищаючи губи від старіння.
Для всіх типів шкіри.

Бджолиний віск — натуральний віск, отриманий із стільників, який має захисну дію.
Троянда — це спеціальна олія має ніжний квітковий аромат, який надзвичайно покращує настрій. Він використовується в догляді за шкірою під час лікування чутливої шкіри.
Вітамін А — покращує еластичність і зволоження шкіри, зменшуючи ознаки старіння, викликаного сонцем.
Вітамін Е — має антиоксидантну дію. Вважається, що покращує використання кисню в тканинах і збільшує капілярний кровообіг. Заспокоює запалення.

Спосіб застосування: Регулярно наносьте самостійно або під губну помаду за потреби, щоб живити губи. Нанесіть на контур і навколо контуру губ, щоб забезпечити зволоження навколишньої шкіри та зменшення зморщок навколо губ.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари