Всі категорії
Додати товар

Sierra bees, органічні бальзами для губ, мандарин і ромашка, 1 шт.

90 грн
Опис

Опис
Sierra Bees Органічний бальзам для губ із ромашкою та мандарином
Містить видобутий із відновлюваних джерел бджолиний віск, оливкову олію, соняшникову олію та вітамін Е
Продукт: є органічним продуктом згідно з нормами Міністерства сільського господарства США, не містить ГМО, є етичним продуктом
Виготовлений з екологічно чистих і біорозкладних інгредієнтів
Без сульфатів, консервантів, штучних ароматизаторів; не тестоване на тваринах
Сертифікований компанією Oregon Tilth органічний продукт
Бджоли приносять користь вашим губам!

Sierra Bees Органічний бальзам для губ із мандарином і ромашкою містить екологічно вироблений бджолиний віск, оливкову олію, соняшникову олію та вітамін E.

Наш екологічно чистий, сертифікований USDA органічний бджолиний віск виготовлений професійними пастуристами, які дотримуються наших суворих соціальних, екологічних та економічних вимог.

Ми купуємо органічний сертифікований міністерством сільського господарства США, бджолиний віск у професійних бджільників, які часто виконують цю роботу в третьому або четвертому поколінні та мають багаторічний досвід. Їхній добробут залежить від етичного та гуманного збору сирого воску та меду. Вони пишаються тим, що рік у рік виробляють високоякісну, одноманітну за якістю продукцію, не піддаючи небезпеці бджіл або інших тварин.

Збір органічного бджолиного воску відбувається на організованих пасеках або в дикій природі, де пасті роблять усе можливе, щоб забезпечити гарний догляд за бджолами. Постійно контролюючи ульї, пасма можуть бути впевнені в тому, що бджоли здорові та добре харчуються впродовж усього року, особливо під час посушливої спеки або морозу. Багато наших пастушок використовують дерев'яні улії, підвішені на деревах, тому дикі тварини їм не загрожують.

Крім того, більшість наших бджіл бере участь у дослідженнях, що проводяться державою та університетами. Ці найважливіші дослідження призначені для розроблення ефективніших способів поводження з бджолами та гарантування їхньої безпеки в природному середовищі проживання.

Органічний бджолиний віск — це екологічний продукт від матері-природи. Ми маємо захищати бджіл, щоб вони надалі пиляють і виробляють органічний бджолиний віск високої якості для майбутніх поколінь.

Насолоджуйтеся всіма органічними бальзамами для губ Sierra Bees:

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
tatya...
Organic_ua
Супер-продавець
Дніпро
70% виконаних замовлень
Була

Схожі товари