Всі категорії
Додати товар

Бальзам для губ органічний sierra bees чорна вишня 1 шт.

80 грн
Опис

Органічний бальзам для губ із чорної вишні Sierra Bees
Містить екологічно чистий бджолиний віск, оливкову олію, соняшникову олію та вітамін Е
Розроблено таким чином: USDA Organic, Non-GMO, Cruelty Free
Зроблено з екологічно чистих і біорозкладних інгредієнтів
Без сульфатів, без консервантів, без штучних ароматизаторів і без тестування на тваринах
Органічний сертифікований Oregon Tilth
Будь добрим до губ!

Органічний бальзам для губ із чорною вишнею Sierra Bees містить екологічно чистий бджолиний віск, оливкову олію, соняшникову олію та вітамін Е.

Наш екологічно чистий органічний бджолиний віск, сертифікований Міністерством сільського господарства США, виробляється від відомих бджолиних фермерів, які відповідають нашим суворим соціальним, екологічним та економічним вимогам.

Ми купуємо наш органічний бджолиний віск Міністерства сільського господарства США у відомих бджолиних фермерів, які часто є третім або четвертим поколінням у торгівлі та навчилися десятиліттями практичного досвіду. Їхні засоби до існування залежать від етичного та гуманного збору сирого воску та меду. Ці фермери пишаються тим, що рік за роком забезпечують високу якість стабільної продукції, не загрожуючи бджолам чи іншим тваринам.

Збір нашого органічного бджолиного воску відбувається на організованих пасіках або в дикій природі, де збирачі роблять усе можливе, щоб забезпечити належний догляд за бджолами. Постійно спостерігаючи за вуликами, фермери можуть переконатися, що бджоли здорові та добре харчуються протягом року, особливо під час посухи чи морозу. Багато наших бджолярів використовують дерев'яні вулики, які підвішують до дерев, щоб дикі тварини не могли їм заважати.

Крім того, більшість наших бджолярів беруть участь у поточних дослідженнях, які фінансуються урядом та університетами. Це важливе дослідження спрямоване на розробку кращих способів поводження з бджолами та збереження їх у безпеці в їхньому природному середовищі існування.

Органічний бджолиний віск — природний екологічно чистий продукт від матері-природи. Ми повинні захистити бджіл, щоб вони продовжували запилювати та виробляти високоякісний органічний бджолиний віск для майбутніх поколінь.

Насолоджуйтесь усіма органічними бальзамами для губ Sierra Bees:

Упаковка з 8 різноманітних композицій - М'ятний вибух - Гранат - Крем-брюле - Мед - Какао-масло - Мандарин Ромашка - Чорна вишня - Грейпфрут - Кокос - 4 різноманітні упаковки - Масло ши та арганова олія - Таману та чайне дерево - Без смаку
Інші інгредієнти
Olea Europaea (оливкова) фруктова олія*, Cera Alba (бджолиний віск)*, ароматизатор*, Helianthus Annuus (соняшникова) олія насіння*, токоферол (вітамін Е).

*Органічний

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
tatya...
Organic_ua
Супер-продавець
Дніпро
70% виконаних замовлень
Була

Схожі товари