Всі категорії
Додати товар

Нічна маска для губ «ягідна» laneige lip sleeping mask berry, 8 грам бальзам для губ

279 грн
Опис

Нічна маска для губ Laneige інтенсивно живить та зволожує ніжну шкіру губ під
час сну. Швидко відновлює навіть дуже сухі губи, що лущиться, роблячи їх
м'якими і еластичними. Можна використовувати як щоденний догляд-бальзам для
губ.

Нічна маска для губ «Ягідна» Laneige Lip Sleeping Mask Berry, 8г – приємним
бонусом при нанесенні буде солодкий та фруктовий аромат ягід. Солодкий і
розслабляючий аромат, який пахне так смачно, що нагадує вам про справжні свіжі
ягоди.

Основні компоненти:

- Екстракт чорниці – освіжає, тонізує та освітлює шкіру, насичує її вітамінами, фруктовими кислотами та іншими корисними мікроелементами. Вона також має в'яжучу дію, усуваючи жирний блиск і покращуючи здоров'я шкіри.
- Екстракт кіноа - багатий на склад ненасичених жирних кислот, має властивість сприяти виробленню колагену в шкірі. Покращує мікроциркуляцію у шкірі, що сприятливо позначається її зовнішньому вигляді. Через високий вміст вітаміну Е має хороші регенеруючі властивості, має ранозагоювальну дію. Розгладжує шкіру та прибирає дрібні зморшки.
- Екстракт кави – покращує мікроциркуляцію крові, є найсильнішим антиоксидантом, захищає шкіру від сонячних променів. Тонізує, освіжає та пробуджує шкіру, стимулює метаболізм, виводить шлаки та токсини, вирівнює тон обличчя та покращує його колір.
- Екстракт малини – сприяє виведенню токсинів зі шкіри. Також підтримує баланс вологи у клітинах. За рахунок глибокого проникнення в епідерміс допомагає підтримувати пружність і тонус. Сильний природний антиоксидант, криниця цінних вітамінів і мінералів, продовжує молодість і налагоджує кровообіг, а отже, покращує колір обличчя. Має в'яжучі та тонізуючі властивості, сприяє звуженню пор, розгладжування шкірного рельєфу і підвищення тонусу епідермісу.
- Гіалуронова кислота – проникає у глибокі шари шкіри та наповнює клітини необхідною вологою. Зміцнює шкірний покрив та покращує пружність шкіри, попереджаючи раніше появу зморшок. Поповнює нестачу вологи та усуває зневоднення шкіри.
- Гліцерин - добре притягує вологу і зберігає її в тканинах, позитивно впливає на метаболічні процеси, стимулює обмін речовин, створює бар'єр для мікробів, не дозволяє їм проникати в глибокі шари дерми, ліквідує висипання на шкірі, а також омолоджує.
- Канделільський віск - залишає на шкірі невидиму плівку для збереження вологи в ній, захищає від сухості та пошкоджень.
- Карнаубський віск - дозволяє отримувати густу консистенцію і робить засоби стійкими до вологи та температурних коливань.
- Олія муру-муру – допомагає відновити еластичність шкіри за рахунок високої концентрації антиоксидантів та ж
- ірних кислот. Також олія містить багато вітаміну А, який відповідає за оновлення клітин та захист від впливу ультрафіолету, а тому підходить для антивікового догляду.
- Олія ши - пом'якшує шкіру, усуває сухість та лущення. Глибоко зволожує, надає шкірі еластичність, гладкість та пружність. Сприяє швидкому відновленню шкірного покриву, регенерує та надає антивіковий ефект, є гарним емолентом, має протизапальну дію та прискорює загоєння. Не закупорює.
- Наносити цупким шаром на губи перед сном, вранці витерти залишки. Можна використовувати щодня як бальзам для губ.

- Вага 8 грам

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?