Всі категорії
Додати товар

Набір відновлюючих бальзамів для губ pure paw paw duo coconut

370 грн
Опис

До набору входить бальзам 15 і 25 г
Універсальний бальзам Pure Paw Paw пом'якшує та живить ніжну шкіру губ! Допомагає справлятися з сухістю, лущенням та ранками на шкірі. При нанесенні на губи знімає відчуття стягнутості та прибирає лущення.

Своєю користю бальзам, що відновлює, зобов'язаний лікувальному фрукту - папайє. У лабораторії Pure Paw Paw із сушеної папаї отримують лікувальний фермент папаїн. Він змушує клітини шкіри відновлюватися у кілька разів швидше, живить, зволожує та заспокоює. Допомагає шкірі у стані SOS.

Бальзам незамінний при:

Сухості та тріщинах на губах

Обвітрюванню шкіри

Незначні побутові опіки

Папаїн активує регенерацію клітин, і печіння вас не турбуватиме. А ще пом'якшує суху шкіру на ліктях і п'ятах, лікує укуси комах, заспокоює шкіру після засмаги, доглядає кутикулу і навіть може стати базою під макіяж.

Бальзам для губ та тіла від Pure Paw Paw спрямований на зволоження ніжної шкіри після негативного впливу агресивних факторів. Косметичний засіб створено на основі комплексу рослинних елементів, що інтенсивно дбають про відновлення епідермісу.

Спосіб застосування:

Нанесіть комфортну кількість засобу на губи для пом'якшення або зволоження або нанесіть щільним шаром маски за 20 хвилин до нанесення помади. Також використовуйте для пом'якшення кутикули, ліктів, колін, п'ят, при укусах комах та невеликих опіках.

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
  • Кораловий
Розмір:
  • Onesize