Всі категорії
Додати товар

Поживний бальзам для губ ynm (you need me)

390 грн
Опис

🔥НОВИНКА ВІД YNM🔥

Поживний бальзам для губ YNM (You Need Me)

Бальзам має приємну ніжну текстуру, яка м'яко розподіляється по губах без зайвої липкості та неприємних відчуттів.

Бальзам випускається в прозорому відтінку, який можна використовувати як соло, так і наносити на інші декоративні продукти (помада, тинт і т.д).

😍Засіб має неймовірно гарну упаковку — розкішний м'ятно-зелений флакон у стильному «закрученому» дизайні (можна подивитися на фото).
Флакон випущений у найсучаснішому та зручному дизайні, він відкривається по клацанню в буквальному значенні, необхідно натиснути на кнопку на дні флакона та бальзам відкриється.

🌱підтримує оптимальний рівень вологи
🌱живить
🌱відновлює шкіру губ
🌱загоює мікротріщини
🌱зменшує лущення та сухість
🌱захищає від сонця, вітру та холоду

💚Комплекс центелли (Азіатикозид, мадекасосид, азіатикова кислота, мадекасова кислота) - містить у собі 5 видів витяжок з азіатської центели. Має протизапальний і регенеруючий ефект: миттєво усуває почервоніння і подразнення на шкірі, перешкоджає розмноженню бактерій, які викликають запальні процеси-заїди/герпес і т.д.
💚Кераміди та пантенол (укладені в одну молекулу – ліпосому) – легко відновлюють клітини і створюють захисний бар'єр, надаючи пролонговану зволожуючу та загоювальну дію.
💚Рослинні екстракти (Мелії, Кораліни, Базиліка) – насичує шкіру корисними макро- та мікроелементами, загоює пошкодження, зміцнює захисний бар'єр, надає заспокійливу та протизапальну дію.

🧴Об’єм: 4 гр. 👛Ціна 390 грн.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари