Всі категорії
Додати товар

Набір нічних масок для губ laneige 4 шт по 8 г

850 грн
Опис

Нічна маска для губ Laneige інтенсивно живить та зволожує ніжну шкіру губ під час сну. Швидко відновлює навіть дуже сухі губи, що лущиться, роблячи їх м'якими і еластичними. Можна використовувати як щоденний догляд-бальзам для губ.

Приємним бонусом при нанесенні буде солодкий аромат на губах. Набір складається з 4 нічних масок для губ різних ароматів: ягоди, грейпфрут, яблуко та лайм, м'ятний шоколад.

НАБІР нічних масок для губ Laneige Lip Sleeping Mask Mini Kit, 4шт по 8г

1. Нічна маска для губ «Ягідна» Laneige Lip Sleeping Mask Berry, 8г – приємним бонусом при нанесенні буде солодкий та фруктовий аромат ягід. Солодкий і розслабляючий аромат, який пахне так смачно, що нагадує вам про справжні свіжі ягоди.

2. Нічна маска для губ «Грейпфрут» Laneige Lip Sleeping Mask Grapefruit, 8г - має освіжаючий аромат грейпфрута, сприяє якісному відлущуванню ороговілого шару, забезпечує усунення відмерлих клітин, інтенсивно наповнює вологою чутливий епідерміс.

3. Нічна маска для губ «Яблуко та лайм» Laneige Lip Sleeping Mask Apple Lime, 8г - має освіжаючий аромат яблука та лайма, призначена для нічного застосування, можна використовувати щодня, збагачена вітаміном С та натуральними екстрактами чорниці, малини, кіноа, а також гіалуроновою кислотою, не створює неприємних відчуттів на шкірі.

4. Нічна маска для губ «М'ятний шоколад» Laneige Lip Sleeping Mask Mint Choco, 8г - збагачена екстрактами м'яти та шоколаду, сприяє якісному відлущуванню ороговілого шару, забезпечує усунення відмерлих клітин, інтенсивно наповнює вологою чутливий епідерміс.

Основні компоненти:

Екстракт чорниці – освіжає, тонізує та освітлює шкіру, насичує її вітамінами, фруктовими кислотами та іншими корисними мікроелементами. Вона також має в'яжучу дію, усуваючи жирний блиск і покращуючи здоров'я шкіри.
Екстракт кіноа - багатий на склад ненасичених жирних кислот, має властивість сприяти виробленню колагену в шкірі. Покращує мікроциркуляцію у шкірі, що сприятливо позначається її зовнішньому вигляді. Через високий вміст вітаміну Е має хороші регенеруючі властивості, має ранозагоювальну дію. Розгладжує шкіру та прибирає дрібні зморшки.
Екстракт кави – покращує мікроциркуляцію крові, є найсильнішим антиоксидантом, захищає шкіру від сонячних променів. Тонізує, освіжає та пробуджує шкіру, стимулює метаболізм, виводить шлаки та токсини, вирівнює тон обличчя та покращує його колір.
Екстракт малини – сприяє виведенню токсинів зі шкіри. Також підтримує баланс вологи у клітинах. За рахунок глибокого проникнення в епідерміс допомагає підтримувати пружність і тонус. Сильний природний антиоксидант, криниця цінних вітамінів і мінералів, продовжує молодість і налагоджує кровообіг, а отже, покращує колір обличчя.
НАБІР нічних масок для губ Laneige Lip Sleeping Mask Mini Kit, 4шт по 8г

Наносити цупким шаром на губи перед сном, вранці витерти залишки. Можна використовувати щодня як бальзам для губ.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
elena...
elenasychkova83
Супер-продавець
Одеса
71% виконаних замовлень
Була

Схожі товари