Всі категорії
Додати товар

Поживна олія-бальзам для губ sol de janeiro brazilian kiss cupuaçu lip butter

780 грн
Опис

Що це таке:
олія для губ, наповнена поживними оліями купуасу, асаї та кокоса, які надають їм м'якість і вологий блиск, який підсилює ваш природний колір губ.

Рішення для:
- Сухості.

Якщо ви хочете дізнатися більше...
Олія для губ Brazil Kiss Cupuaçu живить губи, надаючи їм м'якість і еластичність. Складник із суміші надзвичайно поживної олії купуасу, потужного антиоксиданту асаї та суперкондиціонувальної кокосової олії, він залишає на губах аромат бразильської карамелі.

Що він створений БЕЗ:
- Парабенів
- Фталатів

Що ще вам потрібно знати:
До складу цього продукту не входять ПЕГ, синтетичні барвники та пропіленгліколь.

Сіль де65 об'єдналася завдяки взаємній любові до чітко бразильського підходу до краси, їхніх секретів і ноу-хау. Цей продукт підтримує бразильську філософію, згідно з якою краса — це не стандарт, якого потрібно досягти, а ставлення, якого треба дотримуватися. Чуттєвість із голови до ніг, яка проявляється в усмішку, прогулянці, самбі. Компанія Sol de Janeiro, що базується в США, рада можливості запропонувати вам найефективніші, що перетворюють та захопливі косметичні процедури, що містять новітні та найкращі суперінгредієнти з Амазонки.

- Олія купуасу: утримує вологу за допомогою жирних кислот, фітостеролів і поліфенолів.
-Аса: потужний антиоксидант, що міститься в одному суперфрукуті, допомагає шкірі мати вигляд і почуватися молодою.
-Кокосова олія: легко тане на шкірі, пом'якшуючи, кондиціонуючи та зволожуючи її.

Просто проведіть пальцем по губах, щоб вони були м'якими та комфортними. Використовуйте окремо або як основу під тіні для губ і помаду, щоб захистити та глибоко зволожити губи, не погіршуючи колір.

Порада для бразильських малюків: цей дивовижний багатофункціональний засіб також живить сухі зони, як-от кутикула та лікті. Крім того, він ідеально підходить як прозорий хайлайтер під час нанесення на вилиці та високі поверхні обличчя для надання напівпрозорого сяйливого сяйва»

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари