Всі категорії
Додати товар

Laneige lip sleeping mask apple lime нічна маска для губ яблуко та лайм, 20 г

658 грн
Опис

Нічна маска для губ інтенсивно живить і зволожує ніжну шкіру губ під час сну.
Швидко відновлює навіть дуже сухі губи, що лущиться, роблячи їх м'якими й
еластичними. Можна використовувати як щоденний догляд-бальзаму для губ.

Нічна маска для губ має освіжний аромат яблука та лайма, призначена для
нічного застосування, можна використовувати щодня, зручний аплікатор для
легшого нанесення, збагачена вітаміном C і натуральними екстрактами чорниці,
малини, кіноа, а також гіалуроновою кислотою не створює неприємних відчуттів
на шкірі.

ОСНОВНІ КОМПОНЕНТИ

- Екстракт чорниці — освіжає, тонізує й освітлює шкіру, насичує її вітамінами, фруктовими кислотами та іншими корисними мікроелементами. Вона також надає зв'язувальну дію, усуваючи жирний блиск і покращуючи здоров'я шкіри.
- Екстракт кіноа — багатий склад ненасичених жирних кислот, має властивість сприяти виробленню колагену в шкірі. Покращує мікроциркуляцію в шкірі, що сприятливо позначається на її зовнішньому вигляді. Через високий вміст вітаміну Е має гарні регенерувальні властивості, має ранозагоювальну дію. Розгладжує шкіру та прибирає дрібні зморшки.
- Екстракт кави — покращує мікроциркуляцію крові, є найсильнішим антиоксидантом, захищає шкіру від сонячних променів. Тонізує, освіжає й пробуджує шкіру, стимулює метаболізм, виводить шлаки та токсини, вирівнює тон обличчя та покращує його колір.
- Екстракт малини - сприяє виведенню токсинів зі шкіри. Також підтримує баланс вологи в клітинах. Завдяки глибокому проникненню в епідерміс, допомагає підтримувати пружність і тонус. Сильний природний антиоксидант, джерело цінних вітамінів і мінералів, продовжує молодість і налагоджує кровообіг, а отже, покращує колір обличчя. Має зв'язувальні та тонізувальні властивості, сприяє звуженню пор, згладжуванню шкірного рельєфу та підвищенню тонусу епідермісу.
- Гіалуронова кислота — проникає в глибокі шари шкіри та наповнює клітини необхідною вологою. Зміцнює шкірний покрив і покращує пружність шкіри, запобігаючи раніше появі зморщок. Заповнює брак вологи та усуває зневоднення шкіри.
- Гліцерин — добре притягує вологу та зберігає її в тканинах, сприятливо впливає на метаболічні процеси, стимулює обмін речовин, створює бар'єр для мікробів, не дає їм проникати в глибокі шари дерми, ліквідує шкірний висип, а також омолоджує.
- Канделільський віск — залишає на шкірі невидиму плівку для збереження вологи в ній, захищає від сухості та пошкоджень.
- Карнаубський віск — дає змогу отримувати густу консистенцію й робить засоби стійкими до вологи та температурних коливань.
- Масло мурумуру — допомагає відновити еластичність шкіри завдяки високій концентрації антиоксидантів і жирних кислот. Також олія містить багато вітаміну А, який відповідає за оновлення клітин і захист від впливу ультрафіолету, а тому підходить для антивікового догляду.
- Олія ши — пом'якшує шкіру, усуває сухість і лущення. Глибоко зволожує, надає шкірі еластичність, гладкість і пружність. Сприяє швидкому відновленню шкірного покриву, регенерує та має антивіковий ефект, є гарним емолентом, має протизапальну дію та прискорює загоєння. Не закупорює пори.

ЗАСТОСУВАННЯ

Наносити щільним шаром на губи перед сном, вранці витерти залишки. Можна
використовувати щодня як бальзам для губ.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари