Всі категорії
Додати товар

Klavuu nourishing care lip sleeping pack нічна маска для губ з ягідним комплексом

470 грн
Опис

KLAVUU Nourishing Care Lip Sleeping Pack - це смачна нічна маска для губ з ягідним комплексом, яка подбає про ваші губи під час сну, зробивши їх м'якими, гладкими та ніжними.

Маска розроблена за спеціальною формулою High Fix Polymer Technology, яка не дозволяє волозі випаровуватися і допомагає надовго зберегти оптимальний рівень зволоження, допомагає позбутися від лущення і сухості.

Маска створена на основі ягідного комплексу (ягоди асаї, полуниця, журавлина і морошка), який заряджає тьмяну і ослаблену шкіру губ вітамінами і зміцнює захисні функції. Олія шипшини багата антиоксидантами, допомагає підтримувати водний баланс шкіри, зменшує втрату вологи, бореться із запаленнями та прискорює загоєння клітин. Масло обліпихи містить вітаміни С і Е, має регенеруючі властивості, сприяє збереженню молодості шкіри, підвищує її пружність і тонус.

KLAVUU Nourishing Care Lip Sleeping Pack Berry має живильну текстуру бальзаму приємного рожевого відтінку, яка легко розподіляється і м'яко тане при температурі тіла.

Без 10 шкідливих інгредієнтів!
Не містить інгредієнтів тваринного походження!
Бренд Klavuu використовує біорозкладну упаковку, яка виготовляється з яєчної шкаралупи з використанням чорнила соєвої олії.

Застосування: Нанесіть невелику кількість маски на губи і лягайте спати, вранці злегка протріть губи сухим диском.
*Як експрес-продукт: вранці нанесіть необхідну кількість засобу на губи та залиште на 10 хвилин, потім видаліть засіб серветкою.

20g

Повернення не передбачено.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари