Всі категорії
Додати товар

Klavuu nourishing care lip sleeping pack berry нічна маска для губ із ягідним комплексом

490 грн
Опис

Поживна нічна маска для губ KLAVUU Nourishing Care Lip Sleeping Pack Berry з ягідним комплексом подбати про шкіру губ, поки ви спите, зробить її м'якою, гладкою й ніжною.

Нічний бальзам-маска для губ KLAVUU Nourishing Care Lip Sleeping Pack зволожує, живить, пом'якшує, регенерує, захищає, вирівнює й освіжає колір, бореться із сухістю й лущенням, дає змогу запобігти появі тріщин і дрібних зморщок, робить шкіру шкіру губ м'якої еластичної ніжної та приємної на дотик.

Засіб має поживну текстуру бальзаму з приємним рожевим відтінком, який легко розподіляється, ніжно тане від температури тіла.

Маска розроблена за спеціальною формулою High Fix Polymer Technology, яка не дає волозі випаровуватися й допомагає підтримувати оптимальний рівень зволоження впродовж тривалого часу, допомагає позбутися лущення та сухості. У складі бальзамів в основі лежать рослинні гіпоалергенні олії. Маска Berry (Ягоди) — олія шипшини, обліпихова олія та ягідний комплекс (асаї, лохина, малина).

- Ягідний комплекс заряджає тьмяну й ослаблену шкіру губ вітамінами, зміцнює захисні функції.
- Олія шипшини багата на антиоксиданти, допомагає підтримувати водний баланс шкіри, знижує втрату вологи, бореться з запаленнями та прискорює загоєння клітин.
- Олія обліпихи містить вітаміни групи C і Е, має регенерувальні властивості, допомагає зберегти молодість шкіри, підвищує її пружність і тонус.

Нічна маска підходить для всіх типів шкіри.
Спосіб застосування: невелику кількість засобу нанести на губи та лягайте спати, на ранок злегка протерти губи сухим диском.
*Як експрес — засоби: вранці нанесіть необхідну кількість засобу на губи та залиште на 10 хвилин, потім приберіть засіб серветкою.

Бренд Klavuu використовує біорозкладне паковання, яке виготовлене з яєчної шкаралупи з використанням чорнила із соєвої олії.

20 г

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари