Всі категорії
Додати товар

Cosrx low ph goodnight soft peeling gel пілінг-гель для обличчя м'який відлущуючий

530 грн
Опис

Ніжний пілінг-гель Cosrx Low pH Goodnight Soft Peeling Gel діє максимально м'яко і тому підійде для догляду за чутливою шкірою.

✅ Допоможе видалити з поверхні шкіри ороговілі клітини, надлишки себуму та інші забруднення, які закупорюють пори, дозволяючи шкірі дихати.
✅ Сприяє регенерації шкіри та прискоренню процесів оновлення.
✅ Робить шкірний покрив м'яким та гладким, а також м'яко освітлює шкіру та надає їй сяйва.

Гель створений з нейтральним pH завдяки чому допомагає нормалізувати та підтримувати здоровий кислотно-лужний баланс шкіри, а також зміцнює природний бар'єр шкіри.

Засіб має текстуру гоммажу і містить бавовняні частинки целюлози, які під час процедури скочуються в маленькі «валики», відлущують і вбирають у себе забруднення.

До складу входить м'яка РНА-кислота (лактобіонова кислота) та целюлоза, які в тандемі забезпечують делікатну ексфоліювальну дію.

PHA кислота має м'яку та делікатну очищувальну та відлущувальну дію на шкіру. За рахунок великого розміру молекул ці кислоти проникають у шкіру довше і діють повільніше, не викликаючи подразнень та покликані для використання чутливої ​​шкіри. Крім м'якого відлущування поверхні епідермісу PHA кислота також може діяти як зволожувач, втягуючи вологу на поверхню шкіри і запобігаючи її висиханню.

Папаїн - має освітлювальну дію, за рахунок чого вирівнює і освіжає тон шкіри, чудово пом'якшує рельєф шкіри і м'яко відлущує сприяючи оновленню епідермісу.

Нанесіть необхідну кількість засобу на очищену вологу шкіру обличчя, уникаючи область навколо очей і губ. Ніжно помасажуйте та змийте теплою водою.

120 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
  • Білий
Розмір:
  • 120мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Всі типи Проблемна
Призначення:
Антиакне Матуюче Для сяйва шкіри Проти подразнення Протизапальне Заспокійливе
Класифікація:
Корейська

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?