Всі категорії
Додати товар

Dior backstage addict lip glow oil color reviver 015 cherry діор зволожуюча олія...

1875 грн
Опис

Абсолютний must-have візажистів Dior Lip Glow доступний у вигляді олійки, що доглядає, захищає шкіру губ, робить більш красивими і посилює їх природне сяйво.

Завдяки технології пробудження кольору Lip Glow Oil реагує на індивідуальний рівень зволоженості шкіри губ, забезпечуючи тривале зволоження. Губи стають красивішими без покриття після 5 днів застосування. А бездоганний дзеркальний блиск надасть образу свіжості та підкреслить природну красу.

Його нежирна масляниста текстура поєднує дзеркальний блиск та інтенсивний догляд. Формула з вишневою олією створює плівку, що захищає шкіру губ від негативних факторів та пересихання. Олія насичує губи поживними речовинами, миттєво та надовго відновлює їх. Всього одним рухом м'який аплікатор забезпечує рівне зволожуюче покриття, схоже на сяючу вуаль.

"Lip Glow Oil забезпечує сяюче та чуттєве покриття, поєднуючи зволожуючу формулу, спокусливі відтінки з дзеркальним блиском і текстуру, що покращує форму губ." - Пітер Філліпс, креативний директор з макіяжу Dior.

Відтінок 015 Cherry
6 ml.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?