Всі категорії
Додати товар

Рідка помада блиск kiko milano unlimited double touch

499 грн -5% 479 грн
Опис

В наявності відтінки : 102
Рідка помада для стійкого ефекту у 2 кроки - незвичне поєднання основи для губ і блиску з інтенсивним і сяючим фінішем. Колір тримається на губах до 12 годин*, забезпечуючи стійкий результат.

Основа для губ - її формула, збагачена полімерною сумішшю, яка утворює ніжне покриття, забезпечує максимальний комфорт, оптимальне зчеплення з губами та рівномірне покриття. Вона стійка до розводів і дуже швидко сохне.

Блиск для губ - пом'якшувальна формула надає губам сяйва та глянцевого блиску. Легко наноситься для рівномірного результату.

В упаковці є два аплікатори, які підходять для двох різних типів консистенції - фетровий аплікатор для основи забезпечує високу точність під час нанесення, тоді як щетинний аплікатор дозволяє зачерпнути саме ту кількість блиску, яка необхідна. Її дизайн функціональний, елегантний і легко впізнаваний завдяки монограмі KK в центрі металевої ручки.

Порада: Щоб створити ідеальний макіяж: 1) Нанесіть кольорову основу на зволожені та чисті губи. Зачекайте хвилину, поки рідка помада добре висохне. 2) Нанесіть блиск на суху кольорову основу для додаткового блиску.

Через високу стійкість продукту ми рекомендуємо використовувати жирні олії для зняття макіяжу.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари