Всі категорії
Додати товар

Зволожувальна помада для губ lcf nude lips тон 03, 4.1 г lcf нюдова

63 грн -13% 55 грн
Опис

Було зроблено кілька свічків

Стійкість середня. З легкістю витримує розмови, пиття, але після повноцінного приймання їжі потрібно оновити, хоча повністю не стирається. Втім, текстура кремова, не будемо про це забувати.

Природні відтінки знову в моді! Ніщо так не прикрашає жінку, як природна краса. Яскраві, соковиті відтінки швидко набридають і не завжди доречні, на відміну від нюдових. Косметичний бренд LCF представив трендову колекцію нюдових помад для шанувальниць природного макіяжу. На губах такий косметичний засіб має ефектний вигляд: насичений відтінок із матовим фінішем. М'яка текстура з корисними компонентами забезпечує ніжний догляд за шкірою: забудьте про скоринку, пересихання, лущення та тріщини. Компоненти в складі помади не викликають подразнення або алергічні реакції. Всі аромати в колекції помад ненав'язливі та легкі, кольори — ніжні та насичені. Засіб наноситься в один шар, рівномірно покриває губи, не забивається в зморшки. Дев'ять годин колір тримається на губах, йому не страшні вода, їжа, сонячні промені або дощ. Склад помади підібраний оптимально: засіб не створює дискомфорту, не пересушує губи.

LCF помада зволожувальна для губ нюдова колекція підходить під будь-яке вбрання й подія вашого життя — романтичну зустріч, ділові переговори, відпочинок із друзями. Природна краса з нюдовою помадою ТМ LCF стане головною зброєю, адже тепер переваги, дані природою, матимуть особливо виграшний вигляд.

Стан: Новий
Колір:
  • Персиковий
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
kiraesen1994
Бьюти_Богиня
Супер-продавець
Дніпро
86% виконаних замовлень
Була

Схожі товари