Всі категорії
Додати товар

Двоколірна зволожувальна помада collistar extraordinary duo listick 3 charming тестер

800 грн
Опис

Двоколірна зволожувальна помада Collistar Extraordinary Duo Lipstick 3 charming
тестер із чорним ковпачком 800 грн
не тестера в коробці 950 грн

Подвійна помада для губ COLLISTAR Extraordinary Duo Lipstick є ідеальним інструментом для створення чуттєвого, виразного макіяжу. Новинка відомого італійського бренда відразу ж привернула увагу жінок, які стежать за модними тенденціями візажу. Адже за допомогою цієї неординарної помади на губах легко створити стильний ефект омбре, який додасть їм спокусливого об'єму.
Оригінальна ромбоподібна форма помади — це не просто притягувальний одяг дизайнерського вишуканого вигляду. Завдяки такій нестандартній формі контрастні відтінки помади розподіляються по губах у потрібній послідовності. Більш темний тон окреслює контур, а світлий відтінок заповнює середину губ, водночас перехід між кольорами виходить плавним і дуже природним. Спеціальні полімери, що входять до складу помади, роблять рівним її нанесення.
Олія аргани й екстракт лічі зволожують і живлять шкіру губ.
Кожен тандем відтінків, у яких представлена подвійна помада, являє собою ідеальне поєднання кольорів, що гармонують між собою. М'яка кремова текстура помади дає змогу створювати покриття з рівним, ніжно мерехтливим фінішем.
Починати наносити помаду треба із верхньої губи. Після чого необхідно розгорнути стик на 180 градусів і перейти до фарбування нижньої губи.
Результатом стануть пухкі, чуттєві губи з красиво окресленим контуром

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Кораловий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари