Всі категорії
Додати товар

Зволожувальна стійка помада shiseido perfect rouge rd 325 coral glow

880 грн
Опис

Зволожувальна стійка помада Shiseido Perfect Rouge RD 325 coral glow
Губна помада Perfect Rouge від SHISEIDO представляє атласні відтінки з насиченим колірним пігментом. Засіб має кремову текстуру, лягає на шкіру невагомою вуаллю, дарує зволоження та глибоке живлення.
Помади японської марки SHISEIDO створюються за інноваційними технологіями, тому здатні не тільки робити губи красивими та виразними, але й піклуватися про їхнє здоров'я молодості. Perfect Rouge забезпечує захист від впливу шкідливих чинників довкілля. Можна не переживати про пересихання й лущення шкіри в цій делікатній зоні в вітряну та морозну погоду.
Палітра Perfect Rouge від SHISEIDO багата на відтінки, які ідеально гармоніюють із різними типами зовнішності. Тут можна підібрати насичені коралово-червоні тони, теплі з коричневим переливом, ніжно-рожеві та інші кольори для створення природного денного та ефектного вечірнього макіяжу.
Однорідна текстура помади забезпечує рівномірне нанесення і стійкість. Легкі перекуски та напої не зіпсують акуратний макіяж. З помадою Perfect Rouge від SHISEIDO губи мають розкішний та спокусливий вигляд. Їхня володарка відчуває комфорт і привабливість у будь-якій ситуації
— Досконалі губи з насиченим кольором, шовковистим блиском і спокусливим об'ємом.
— Кремова текстура та рівне нанесення.
– Стійкий колір упродовж тривалого часу.
— Забезпечує чудове зволоження упродовж дня.
— Доглядає за губами, запобігає появі потрісканої шкіри та сухості.
– Містить розгладжувальний комплекс (Ultra-smoothing Formula

Стан: Новий
Колір:
  • Кораловий
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари