Всі категорії
Додати товар

База під макіяж для обличчя триколірна jomtam, 40 г

150 грн
Опис

База під макіяж - це три кольори в одному, які гармонійно взаємодіють і дозволяють досягти ідеально-ніжної, оксамитової шкіри без видимих слідів. Вона одночасно вирівнює тон, покращує структуру і рельєф шкіри. База стримує жирність шкіри, дозволяючи макіяжу довше не втрачати акуратності, зволожує, надає гладкість, живить і захищає шкіру від зовнішнього впливу.
Вирівнююча база під макіяж має три тонуючі кольори, які ідеально приховують усі недоліки за тоном та текстурою шкіри. Робить нанесення тональних засобів простіше та економніше. Нормалізує роботу сальних залоз та фіксує макіяж.
Коректор складається з трьох кольорів, які при нанесенні змішуються. Фіолетовий коректор – прибирає жовтизну обличчя. Нейтралізує тьмяний колір обличчя та надає сяйво шкірі. Зелений коректор - нейтралізує почервоніння та запалення. Рожевий коректор - приховує нерівності шкіри, вирівнює тон, маскує синці та пігментні плями.

Спосіб застосування: На очищену і зволожену шкіру нанесіть невелику кількість бази, дайте їй вбратися і висохнути протягом 5-7 хвилин і можете приступати до нанесення макіяжу.

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
  • Салатовий
Розмір:
  • Onesize