Всі категорії
Додати товар

Clarins instant smooth perfecting touch база під макіяж, що вирівнює колір обличчя, 4 мл

400 грн -20% 320 грн
Опис

Clarins Instant Smooth Perfecting Touch База під макіяж, що вирівнює колір обличчя, миттєвої дії, 4 мл

Цена 320 грн.

Зроблено у Франції

Термін придатності: Январ 2027 р.

Косметичний засіб Instant Smooth Perfecting Touch від торгової марки Clarins народжений для того, щоб повноцінно доглядати шкіру. Цей продукт має властивість миттєвого вирівнювання обличчя, а також ефективний вплив на шкіру. В одному цьому засобі міститься одночасно і продукт з догляду, і основа під макіяж.

Instant Smooth Perfecting Touch має дуже ніжну текстуру, яка рівномірним і дбайливим шаром лягає на шкіру, створюючи на ній невидимий шар другої шкіри. Утворена плівка ефективно маскує як глибокі, так і дрібні зморшки, робить менш помітними пори. Крім цього, продукт містить у собі мікропісочинки акації, які вбирають у себе вологу та роблять зморшки не такими помітними. Цей компонент може захистити ніжну жіночу шкіру від втрати вологи. Захисна властивість має й вітамін Е з активними інгредієнтами. Вирівнювальний косметичний засіб стане незамінним помічником у тій ситуації, коли необхідно створити ідеально рівний тон обличчя, приховати явні недосконалості. Його можна наносити як перед тональним засобом, так і як самостійний продукт.

Спосіб застосування
наносьте засіб легкими поплескувальними рухами за допомогою пальців або пензля для тональної основи на окремі зони (морщини, розширені пори).Використовуйте засіб, що вирівнює колір обличчя, окремо або перед нанесенням макіяжу. Якщо Ви використовуєте його як базу під макіяж, зачекайте кілька хвилин, перш ніж наносити тональний крем або пудру. Ви можете також змішати цей засіб із тональним кремом Clarins.

Вік: 18+
Об'єм: 4ml
Класифікація: елітна
Країна ТМ: Франція
Зроблено в: Франція

Обміна, повернення і торга НІ.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?