Всі категорії
Додати товар

Розгладжуюча основа під макіяж з spf 15 база, основа під макіяж мері кей

445 грн
Опис

👌 5 причин вибрати базу під макіяж! .
.
✅ Збільшення стійкості макіяжу
Основне завдання будь-якої бази – підготувати шкіру до нанесення макіяжу. Це дозволяє значно збільшити його термін служби, а тому особливу увагу при виборі основи під макіяж слід приділити нареченим, а також тим, кому доводиться довгий час бути на публіці.
.
.
✅ Вирівнювання шкіри
Бази вирівнюють поверхню шкіри, нівелюючи неглибокі зморшки, а також шрами від акне. Завдяки цьому тональний засіб розподіляється рівномірніше, та й наносити його стає простіше
.
.
✅ Корекція недоліків
Щоб скоригувати колір шкіри, слід вибирати спеціальні кольорові бази. Почервоніння приховують зелені праймери, жовтизну та землистий відтінок обличчя – бузкові. Помаранчевий відтінок засмаги можна візуально виправити за допомогою блакитної основи, а надати благородний фарфоровий блиск – білій
.
.
✅ Бездоганна матовість
Матуючі основи покликані замаскувати розширені пори та усунути жирний блиск, а зволожуючі – надати здорового вигляду та забезпечити комфорт сухій та в'янучій шкірі.
.
.
✅ Догляд за шкірою
Незважаючи на те, що бази під макіяж містять речовини, що доглядають, їх в жодному разі не можна використовувати замість основного догляду. Більш того, звичайний крем слід обов'язково нанести під основу, дати вбратися, і лише потім використовувати праймер
.
.
Бази із сонцезахисними фільтрами – відмінний додаток до тонального та доглядового засобу, таких фільтрів, що не містять. Вони забезпечать шкірі захист від ультрафіолету та допоможуть запобігти її передчасному старінню.

Засіб-основа забезпечує чудову базу для тональної основи, покращує її нанесення та підвищує стійкість макіяжу. Засіб швидко вбирається, вирівнюючи поверхню шкіри. Легка гелеподібна формула містить оптично розсіюючі компоненти, які допомагають зорово зменшити зморшки, пори та інші недосконалості шкіри.
Вона виконує кілька функцій:

1) Вона допомагає макіяжу краще та довше триматися на шкірі.

2) Праймер вирівнює рельєф шкіри. Він візуально може згладити дрібні зморшки та нерівності шкіри.

3) Матує шкіру, за рахунок абсорбентів, що містяться, які вбирають надлишки шкірного жиру.

4) Створення захисного шару. Праймер лягає на шкірі як би плівкою, яка не дозволяє декоративній косметиці глибоко проникати в шкіру.

5) Розсіювання світла, за рахунок чого шкіра візуально розгладжується та вирівнюється колір обличчя.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари