Всі категорії
Додати товар

Праймер для обличчя laura mercier pure canvas primer hydrating

450 грн
Опис

Об'єм: 25 мл.

Праймер для обличчя Laura Mercier Pure Canvas Primer Hydrating.

Зволожує та покращує колір обличчя, готує шкіру до макіяжу. Розроблений спеціально для сухої зневодненої шкіри, цей багатозадачний праймер легкий, але чудово зволожуючий. Текстура гелю легко ковзає по шкірі, допомагаючи згладити недоліки для більш рівного кольору обличчя. 

На жаль, не завжди шкіра обличчя може потішити бездоганним виглядом і природним сяйвом. Коли сліди втоми і стресу занадто помітні, а мати вигляд необхідно кращий, ніж на всі сто, Pure Canvas Primer Hydrating від професіоналів американського бренда Laura Mercier – стане одним з кращих рішень проблеми. Унікальна формула б'юті-продукту містить комплекс зволожувальних і живильних компонентів, а також дрібні світловідбивні часточки. Швидко після нанесення засобу шкіра набуває доглянутий вигляд, здоровий колір, рівний тон і чудове світіння – немов сяйво виходить зсередини. 

Особливості Laura Mercier Pure Canvas Primer Hydrating: 
- спеціальна формула на основі екстракту оливок; 
- забезпечує живильну і тривалу зволожувальну дію; 
- блокує втрату вологи; 
- запатентований комплекс Marine Hydra Botanicals стимулює процес оновлення шкірного покриву і нормалізує водний баланс у клітинах дерми; 
- дарує відчуття свіжості протягом всього дня; 
- надає шкірі здорового вигляду і ніжне світіння.

Спосіб використання:

Нанести невеликими мазками на щоки, лоб та підборіддя, розтушувати круговими рухами від центру до периферії за допомогою подушечок пальців, кисті чи спонжу.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Другой
Продавець
annabibikova
annabibikova
Супер-продавець
Софиевская Борщаговка
95% виконаних замовлень
Була

Схожі товари