Всі категорії
Додати товар

Спрей, що захищає від шкідливого впливу довкілля clarins expertise 3p ecran brume 100 мл

900 грн
Опис

Спрей, що захищає від шкідливого впливу довкілля Clarins Expertise 3P Ecran Brume
100 мл
Фахівці компанії Clarins розробили унікальний захисний спрей Clarins Expertise 3P, який надійно захищає шкіру від всіляких випромінювань і негативного впливу зовнішнього середовища, аж до нейтралізації електромагнітних випромінювань. Розпилений спрей створює над поверхнею шкіри унікальний екран, який підвищує опірність шкіри, а також надає поживну та зволожувальну дію, сприяє пом'якшенню й зміцненню тканин.
Особливий комплекс натуральних рослинних компонентів у складі спрею Clarins Expertise 3P не тільки захищає шкіру, але й доглядає за нею. Екстракт розмарину слугує природним антиоксидантом, нейтралізує дію вільних радикалів. Екстракт чистотілу знімає запалення й усуває подразнення, а родіола рожева стимулює регенерацію клітин і допомагає зберегти еластичність і пружність шкіри. До складу спрею також входить зелений чай, що насичує тканини вітамінами та мікроелементами, тонізувальний і освіжний.
Спосіб застосування — розпилюйте на обличчя й шию вранці та ввечері.

Склад
Aqua/Water/Eau, Rosemarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Water, Butylene Glycol, Sodium Chloride, Thermus Thermophillus Ferment, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Lapsana Communis Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Biosaccharide Gum-4, Rhodiola Rosea Root Extract, Biotin - Phenoxyethanol, Disodium EDTA, Potassium Sorbate, Glycerin, Pentylene Glocol

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 100мл