Всі категорії
Додати товар

Набір з базою під макіяж the history of whoo gongjinhyang mi essential makeup base special set

1580 грн
Опис

Термін використання засобів в наборі: 04.2025
Склад набору:
1. База під макіяж Gongjinhyang Mi Essential Makeup Base 40ml
2. Пінка для вмивання Gongjinhyang Soo Hydrating Foam Cleanser 40 ml

1. База під макіяж The History of Whoo Gongjinhyang Mi Essential Makeup Base призначена для догляду за віковою, тьмяною та сірою шкірою, схильною до небажаної пігментації та почервоніння.
Засіб легко розподіляється, трохи матує, регулює роботу сальних залоз, полегшує нанесення тональника. База під макіяж діє як декоративне і як засіб для догляду. Вона вирівнює мікрорельєф обличчя, запобігає забиванню інших продуктів у пори, згладжує нерівності, надає особі легкого природного сяйва.
Так само вона зволожує і пом'якшує шкіру, бореться з тьмяністю і запаленнями, має легку антибактеріальну властивість. Порошки дорогоцінного каміння допомагають приховати дрібні недоліки епідермісу, надають перламутрове сяйво та легке свічення шкірі.

2. Пінка для вмивання входить до зволожувальної серії Gongjinhyang Hydrating на основі лікарських трав, яка була розроблена спеціально для зволоження, омолодження шкіри та живлення шкіри. Пінка Gongjinhyang Soo Hydrating Foam Cleanser покращує стан сухої та чутливої шкіри, відновлює гідроліпідний баланс, надає шкірі сяйво, пружність і шовковистість, прискорює процес регенерації, усуває кисневий обмін, сприяє загоєнню дрібних ран. Проблемні ділянки більше не турбують, а здорові не висушуються, залишаються насиченими й еластичними.
Пишна піна легко проникає вглиб пор, очищає їх від бруду, пилу, сальних надлишків і залишків косметики. Шкіра наповнюється вологою, киснем, стає неймовірно чистою і гладкою!
Завдяки гіпоалергенній формулі, засіб підходить навіть для найчутливішої шкіри.
Основні компоненти:
Екстракт женьшеню чудово зволожує й живить шкіру, нормалізує її водно-сольовий баланс. Запускає синтез природного колагену, зменшує набряки.
Вітаміни С і Е насичують шкіру корисними речовинами та захищають її від передчасного старіння.
Олія камелії має поживні, захисні, тонізувальні, регенераційні, зволожувальні та заспокійливі властивості.
Пінка чудово пом'якшує шкіру, надає їй гладкості та природного сяйва.
Спосіб застосування: спіньте в долонях пінку. Нанесіть на обличчя й помасажуйте кілька хвилин, приділяючи увагу проблемним місцям. Змийте теплою водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Бежевий
Розмір:
  • Другой