Всі категорії
Додати товар

Вирівнююча основа під макіяж праймер пробнік mary kay mary kay мері кей мері кей

42 грн
Опис

Пробнік 1g 42грн в одноразовому когтейнері

ТАКОЖ Є В наявності практично вся продукція компанії. Дивіться інші мої об'яви та економте на доставці. запитуйте. Відповім га всі запитання.

Бездоганність вашого макіяжу залежить не тільки від якості косметики, але й від правильності її нанесення. Вирівнювальна основа багато років була секретом професійних візажистів, за допомогою якого вони робили шкіру моделей просто бездоганною. Сьогодні цей чудовий засіб доступний кожній жінці, яка прагне досконалості свого вигляду.

Mary Kay Foundation Primer виконує найважливішу функцію в макіяжі обличчя - вирівнювання рельєфу, який може мати недоліки у вигляді зморшок, прищів, рубцевих змін й інших нерівностей. Але навіть ідеальна шкіра потребує застосування цього засобу, оскільки він забезпечує рівномірність нанесення та стійкість декоративного тону, а також захищає шкіру від негативних навколишніх факторів: забруднення пилом, проникнення токсинів і впливу УФ променів.

Вирівнювальна основа з фільтром SPF 15 допомагає триматися макіяжу у відмінному стані до 9 годин і більше. Цей чудовий засіб захищає шкіру і підсилює ефект декоративної косметики

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари