Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Вв-крем purito з гарним перекриттям #23 та #27 30 мл

530 грн
Опис

BB-крем для всіх типів шкіри з екстрактом центелли вирівнює тон шкіри, маскує недосконалості і надає природний сяючий фініш.

BB-крем підсилює захисні властивості шкіри, робить її менш чутливою до зовнішнього агресивного впливу. Покращує процеси відновлення і загоєння, заспокоює роздратування.
У крему легка, невагома текстура. Легко підлаштовується під колір шкіри, швидко вбирається, не залишає липкості і відчуття тяжкості.

Не містить штучних ароматизаторів, парабенів і ефірних масел, завдяки чому підходить для чутливої шкіри.

Екстракт центелли азіатської стимулює синтез гіалуронової кислоти, підтримує шкіру зволоженою. Знімає роздратування і набряклість, надає загоює і антибактеріальну дію.
Ніацинамід покращує бар'єрні функції шкіри, регулює процеси відновлення і регенерації. Допомагає боротися з гіперпігментацією.
Аденозин впливає на синтез колагену і еластину. Знижує глибину зморшок, вирівнює рельєф шкіри, уповільнює розвиток вікових процесів.
Мадекассовая кислота заспокоює запалення і подразнення, зменшує набряклість. Має антивіковий впливом, оновлює і активно зволожує клітини епідермісу.

Підходить для чутливої шкіри.
Спосіб застосування: нанесіть необхідну кількість засобу і рівномірно розтушуйте за допомогою спонжа, кисті або подушечок пальців.

Об'єм 30 мл
В наявності тон #23 та #27

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
irink...
irinka_dziubenko
Переяслав-Хмельницький
100% виконаних замовлень
Була