Всі категорії
Додати товар

Тональний бб крем missha m perfect cover bb cream spf 42 pa+++50 мл 21 і 23 тон

410 грн
Опис

Тональний бб крем Missha M Perfect Cover BB Cream SPF 42 PA+++50 мл

тон No 23 — натуральний беж

Крем із приємною текстурою має чудову покривну здатність, швидко підлаштовується під тон шкіри та створює природне покриття, без ефекту маски.
Захищає шкіру від руйнівного впливу агресивного УФ-випромінювання (високий ступінь захисту SPF42) і запобігає фотостарінню.
Також цей ББ-крем надає оздоровлювальну та доглядальну дію на шкіру, оскільки в його складі високий вміст натуральних компонентів.

- тонує шкіру, створюючи рівне покриття
- перекриває всі вади шкіри
- доглядає шкіру

До комплексу рослинних екстрактів (розмарин, ромашка, шипшина, бук, водорості), завдяки якому крем має доглядову дію — заспокоює шкіру, знімає подразнення й почервоніння, зменшує запальний процес, а також підтримує в нормі гідроліпідний баланс шкіри.

Основні компоненти:
Кераміди — зменшують ознаки зневоднення, сприяють згладженню зморщок, повертають шкірі пружність і еластичність, гладкість і шовковистість, усувають лущення.
Аденозин — амінокислота, яка сприяє позбавленню зморщок, прискорює макро- та мікроциркуляцію крові, регулює окисно-відновні процеси в клітинах шкіри, сповільнюючи її старіння.
Гіалуронова кислота — глибоко зволожує шкіру, пом'якшує глибокі зморшки та згладжує їх як зовні, так і зсередини, створює на поверхні шкіри невидимий бар'єр, що утримує вологу всередині шкіри та захищає її від пересихання.
Гідролізований колаген — сприяє ефективному зволоженню шкіри, стимулює регенерацію волокон власного колагену в шкірі, уповільнює процеси старіння, повертає шкірі пружність і еластичність.
Екстракт ікри — чинить потужну омолоджувальну дію, зволожує шкіру, робить її гладкою, підвищує пружність.
Екстракти розмарину та ромашки — заспокоюють шкіру, мінімізують подразнення і знімають почервоніння.
Олії з насіння троянди, жожоба та макадамії — інтенсивно зволожують, живлять і пом'якшують шкіру, завдяки чому вона стає пружною й еластичною, зморшки згладжуються, рельєф шкіри вирівнюється.

Крем підходить для будь-якого типу шкіри, зокрема й чутливої.
Спосіб застосування: нанесіть на останньому етапі догляду. Засіб потрібно розподілити по всьому обличчю рівномірним шаром, після чого можна розпочинати продовження

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари