Всі категорії
Додати товар

Нічний крем із колагеном medi-peel collagen super 10 sleeping cream 70 мл

620 грн
Опис

Омолоджувальний нічний крем із колагеном Medi-Peel Collagen Super 10 Sleeping Cream, який підвищує пружність шкіри та її щільність, сприяє покращенню текстури та якості шкіри.

Гідролізований колаген сприяє утриманню вологи в шкірі, що запобігає утворенню шкірних заломів, в'ялості та обвисанню.

Всі основні процеси відновлення та регенерації шкіри відбуваються вночі, тому нічний крем має бути дуже активним і насиченим за складом, як-от Collagen Super 10 Sleeping Cream.
Незвичайна желеподібна текстура, ніжна та приємна швидко тане на шкірі, чинячи легку охолоджувальну дію.

▪️ Підвищує пружність шкіри та її щільність
▪️ Покращує структуру та текстуру, завдяки чому риси обличчя підтягуються, овал стає чіткішим
▪️ Колаген сприяє утриманню вологи в шкірі, що запобігає утворенню шкірних заломів
▪️ Добре зволожує
▪️ Відновлює гідроліпідний бар'єр
▪️ Покращує тон шкіри
▪️ Заспокоює

Основні компоненти:
▪️ Гідролізований колаген — висока концентрація колагену (10,000ppm), який здатний заповнити шкірний залом, зменшити глибину зморщок, а також стимулює вироблення власних еластинових і колагенових волокон. Покращує загальний стан шкіри: згладжує і вирівнює її, робить пружною й еластичною, прибирає дрібні зморшки та освіжає. Має ранозагоювальну та заспокійливу дію, утримує вологу в глибоких шарах шкіри.
▪️ Сквалан зволожує шкіру, має антиоксидантні властивості (тобто відсуває старіння) і захищає від негативного впливу довкілля, зокрема брудного повітря.
▪️ Кераміди покращують бар'єрні властивості, надають ліфтинг-ефект і борються з зневодненням шкіри, мінімізуючи втрату води.
▪️ Гіалуронова кислота глибоко зволожує шкіру та захищає від зневоднення, запобігає утворенню зморщок і згладжує рельєф, стимулює клітинне оновлення, загоює пошкодження.
▪️ Комплекс пептидів (Acetyl Hexapeptide-8, Copper Tripeptide-1, Oligoppeptide-29, Oligopeptide-32, Palmitoyl Pentapeptide-4) легко проникають у шкіру, активно беруть участь у процесі відновлення та оновлення клітин, стимулюють вироблення колагену й еластину, підвищують тургор і щільність, підтягують овал обличчя, розслаблюють м'язи, розгладжують зморшки, стимулюють мікроциркуляцію, загоюють, освітлюють пігментацію та вирівнюють колір обличчя.
▪️ Екстракт кори білої верби надає ранозагоювальну та протизапальну дії, зволожує, очищає пори та відлущує ороговілі частинки шкіри.
▪️ Золото посилює мікроциркуляцію крові, стимулює її приплив до клітин шкіри, активує вироблення власного колагену й еластину, сприяє накопиченню гіалуронової кислоти, посилює регенерацію, підтримує гідроліпідний баланс, зміцнює і підтягує овал обличчя.
▪️ Алантоїн є потужним антиоксидантом, прискорює регенерацію тканин і уповільнює старіння клітин, стимулює оновлення епідермісу та сприяє загоєнню будь-яких запалень.
▪️ Амінокислоти шовку легко проникають у шкіру та швидко вбираються, живлять і зволожують, згладжують зморшки, усувають пошкодження й нерівності, повертають м'якість і гладкість.
▪️ Лактобактерії впливають на глибокі шари шкіри, зволожують і утримують вологу, освітлюють, усувають почервоніння, м'яко відлущують ороговілий шар і прискорюють процеси регенерації, а також стимулюють вироблення гіалуронової кислоти та колагену.
▪️ Екстракт ромашки має тонізувальну, антисептичну та протизапальну дії, а також заспокоює, пом'якшує, надає шкірі матовість і бархатистість.
▪️ Екстракт шавлії заспокоює, знімає подразнення й почервоніння. Має антиоксидантну, антимікробну та протигрибкову дії.
▪️ Екстракт гамамелісу має сильну зв'язувальну властивість, регулює виділення шкірного сала та звужує пори. Покращує колір обличчя та зменшує набряклість завдяки посиленню циркуляції крові в капілярах.
Тип шкіри: сухої, нормальної та навіть комбінованої шкіри.

Спосіб застосування: нанесіть крем на останньому етапі догляду за шкірою на ніч.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Класифікація:
Гіпоалергенна
Тип шкіри:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?