Всі категорії
Додати товар

Purito cica clearing bb cream бб крем

490 грн
Опис

✨✨✨Цей ВВ крем має бути в кожноі дівчини, яка цінує свою шкіру і любить рівний та ідеальний тон шкіри обличчя.

BB-крем для чутливої ​​шкіри з екстрактом центелли Purito Cica Clearing BB cream ✔️вирівнює тон шкіри
✔️маскує недосконалості
✔️надає природний сяючий фініш
✔️захищає шкіру від впливу UVA і UVB променів протягом дня.

BB-крем підсилює захисні властивості шкіри, робить її менш чутливою до зовнішнього агресивного впливу. Покращує процеси відновлення і загоєння, заспокоює роздратування.

🤍У крему легка, невагома текстура. Легко підлаштовується під колір шкіри, швидко вбирається, не залишає липкості і відчуття тяжкості.

🤍Не містить штучних ароматизаторів, парабенів і ефірних масел, завдяки чому підходить для чутливої ​​шкіри. ББ-крем володіє сонцезахисним фактором SPF38 / PA +++, захищає шкіру від активного впливу ультрафіолету, зменшує небажану пігментацію і уповільнює процеси старіння. 100% веганські формула.

Основні діючі речовини:
Екстракт центелли азіатської стимулює синтез гіалуронової кислоти, підтримує шкіру зволоженою. Знімає роздратування і набряклість, надає загоює і антибактеріальну дію.
Ніацинамід покращує бар'єрні функції шкіри, регулює процеси відновлення і регенерації. Допомагає боротися з гіперпігментацією.
Аденозин впливає на синтез колагену і еластину. Знижує глибину зморшок, вирівнює рельєф шкіри, уповільнює розвиток вікових процесів.
Мадекассовая кислота заспокоює запалення і подразнення, зменшує набряклість. Має антивіковий впливом, оновлює і активно зволожує клітини епідермісу.
❕❗️❕Підходить для чутливої ​​шкіри.

👌Спосіб застосування: нанесіть необхідну кількість засобу і рівномірно розтушуйте за допомогою спонжа, кисті або подушечок пальців.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Персиковий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари