Всі категорії
Додати товар

Мінеральний вв-крем для обличчя mineral bb-cream keana pate shokunin spf50+ pa++++ sana, 30 g

900 грн
Опис

Мінеральний ВВ-крем для обличчя Mineral BB-cream Keana Pate Shokunin SPF50+ PA++++ SANA, 30 g

Стійкий мінеральний ВВ-крем Mineral BB-cream Keana Pate Shokunin для створення легкого природного макіяжу, має високий фактор захисту від сонця.

Мінеральний крем Mineral BB-cream Keana Pate Shokunin, багатофункціональний. Не дарма називають тональний крем "штукатурка". Таку ж назву дали і цій серії "Pate Shokunin" — майстер, який розрівнює й розгладжує будь-яку поверхню, чи то штукатурка на стіні, чи то замазка на авто. Так і цей ВВ-крем створений для того, щоб розгладити шкіру, приховати всі її нерівності, не перевантажуючи її й не створюючи ефекту маски, надаючи природного рівного кольору.

Крем Mineral BB-cream Keana Pate Shokunin чудово покриває пори та зберігає стійкість на цілий день. Містить комплекс Pore Cover з найдрібнішої мінеральної пудри та гелю, який щільно прилягає до порав, покриваючи їх, а абсорбувальна пудра блокує піт і виникнення жирного блиску.

Текстура трохи щільна, але з нанесенням проблем не виникне. Тон єдиний — бежевий, підлаштується під будь-який колір шкіри.

- як основа під макіяж — дає змогу зберегти макіяж стійким на весь день;
- як тональний засіб — має достатнє щільне покриття, але не створює ефект маски, дає змогу створити натуральне покриття;
- як консилер — поторне нанесення на "проблемні" зони — круги під очима, сліди акне, пігментні плями — дасть змогу приховати дрібні вади нашої шкіри;
- як доглядовий засіб — містить зволожувальні гіалуронову кислоту та сквалан, колаген, морські мінерали та кераміди;
- як сонцезахисний засіб — має максимальний фактор захисту SPF50+PA++++;
- блокує все, що може викликати стрес шкіри — ультрафіолетові промені та сухе повітря.

Випускається три різновиди мінерального ВВ-крему для різного типу шкіри та різних "інтух":

- для сухої та нормальної шкіри Mineral BB Cream EM (Enrich Moist) натурального бежевого відтінку, має вищі зволожувальні якості, не сушить шкіру, надає шкірі природне легке світіння. Випускається в пакованні з жовтогарячою смужкою.
- для дуже світлої шкіри (обладнувачам форфорової шкіри) Mineral BB Cream BU (Bright Up) світлого бежевого відтінку, містить вітамін С. Випускається в пакованні з блакитною смужкою.
- для жирної та комбінованої шкіри Mineral BB Cream NM (Natural Mat) натурального бежевого відтінку, блокує виникнення жирного блиску, надає шкірі легкої матовості, випускається в пакованні з рожевою смужкою.

Мінеральний крем ВВ-крем Mineral BB Cream Keana Pate Shokunin має високі відгуки, завдяки своїм декоративним і доглядальним якостям. Вогнищився в список найкращої косметики за 2018 рік.

Під час замовлення, будь ласка, умовляйте в коментарях тип шкіри.

ОБЪЕМ: 30 гр.

Виробник: SANA

Країна-виробник: ЯПОДІЯ

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари